Najdi forum

Boleča dojka

Lepo pozdravljeni!
Imam eno vprašanje za vas. Sicer ne vem, če je čisto vaše področje, pa vendar. Pred kakšnima dvema mesecema sem bila zaradi zelo bolečih dojk na ultrazvoku dojk. Takrat je bilo b.p. Sicer sem bila tako zmedena, da nisem povedala, kje natančno me bolijo prsi, vendar upam, da je bilo vse dobro pregledano. Moj problem pa je, da me že nekaj dni boli ena točka, ki je v bistvu pod pazduho a je še del dojke. Težko opišem. Boli me tudi, če dvignem roko. To je vse skupaj na levi strani, kjer je tudi ta nasplošno boleča dojka.
Še to, res je, da sem ta isti dan, ko me je začelo boleti, nekaj ur (3) spala v nederčku s kostjo.

Mi lahko prosim kako pomagate, ker ne bi rada spet hodila po zdravstvenem domu, ker bodo rekli, da si samo domišljam.

P.S: stara sem 23 let.

Najlepše se vam zahvaljujem za pomoč in vas lepo pozdravljam!

Draga Mimi,

vsaka bolečina je dovolj tehten razlog za pregled. Če boli močno je poterben pregled čimprej, če boli manj pa se lahko kakšen dan ali celo teden ali 14 dni počaka. Možnih je veliko stvari, večinoma nenevarne ampak dovolj je, da boli, ni res? Pojdite znova do zdravnika in mu pokažite kje vas boli. Po pošti žal več ni možno.

New Report

Close