Najdi forum

bojim se pristopiti k dekletu

Ja, prav. Ti pa si uboga “žrtev”, ker se nobenemu več ne da ubadati s tvojimi “težavami” in te pomilovati.

Ali sem full falila?….:)))))

PS: bentiš, imaš pa res srečo, da ti ne manjkata noga ali glava, Boga mi!

poišči si psihologa, ki te bo poslušal in govoril s tabo. druge ideje nimam. ljudje se naveličajo jadikovanja in smiljenja samemu sebi. ko po nekaj nasvetih še vedno jamraš, kmalu spoznajo, da bi ti rad le pozornost in pomilovanje.

..tega nisem napisala jaz, ma se strinjam.

***** si si use to zmislu,al pa usaj ful pretiravaš,važn da ti loh revčku folk pošlje 200 al kok odg. pa itak ti noben nau koristu kr nimaš tok jajc da rečeš ženski živjo!!! ne vem a si meu kšne slabe izkušnje s tvojo mtko al kaj, da smo use ženske take čarovnce zate…?dej get real pa se že zatreski u eno da bo mir…

Dargi moji, sedaj pa pretiravate. Brez slabih zamer, prosim. Pomoč bomo nekoč morda potrbovali vsi. Meni se to ne zdi nič slabega. Torej…niky napisal:

> ***** si si use to zmislu,al pa usaj ful pretiravaš,važn da ti
> loh revčku folk pošlje 200 al kok odg. pa itak ti noben nau
> koristu kr nimaš tok jajc da rečeš ženski živjo!!! ne vem a si
> meu kšne slabe izkušnje s tvojo mtko al kaj, da smo use ženske
> take čarovnce zate…?dej get real pa se že zatreski u eno da
> bo mir…

Dej andi ne pametuj spet.

200 postov je že – če je to namen tega foruma, naj me koklja brcne.

Za take kače obstajajo forumi z naslovom Čvek, kar pa tale ni. Očitno je, da nekateri ne iščete pomoči in vam itak noben nasvet ne pomaga, take jare kače pa, poleg tega, da so velik egotrip, ne služijo drugemu kot temu, da zasedajo prostor na strežniku, tako da bo ja manj placa za koristnejše teme.

, pravijo .

O zasedanju prostora, pa bo napisal modelator strani.

Moj namen ni pametovati, ampak pomagati. Kaj pa je tvoj namen, ne vem.lina napisal:

> Dej andi ne pametuj spet.
>
> 200 postov je že – če je to namen tega foruma, naj me koklja
> brcne.
>
> Za take kače obstajajo forumi z naslovom Čvek, kar pa tale ni.
> Očitno je, da nekateri ne iščete pomoči in vam itak noben
> nasvet ne pomaga, take jare kače pa, poleg tega, da so velik
> egotrip, ne služijo drugemu kot temu, da zasedajo prostor na
> strežniku, tako da bo ja manj placa za koristnejše teme.

res fajn pomoč, če človek po 2 mesecih, 166 postih in tavžent nasvetih še vedno javka. ali je nekaj narobe s pomočjo ali pa dotični hoče pozornost. če to drugo, forum ni rešitev, ker je očitno, da mu itak ne pomaga.

Dialog ni to, da bi bilo s njim mene več ali manj… V dialogu lahko oba samo pridobita. Žalost se zmanjša veselje pa pogljubi. Dialog je kot kri za telo. Ko tega več ni, telo umre.
Ne želim več ne modrovati, pa ne Lini več odpisovati. Bo že Sokec sam napisal, kaj in kako smo mu-če smo mu, pomagali. Lepo bi bilo brati njegovo novo temo.

Bi morali iti žurat:
Dialog ni to, da bi bilo s njim mene več ali manj… V dialogu
> lahko oba samo pridobita. Žalost se zmanjša veselje pa
> pogljubi. Dialog je kot kri za telo. Ko tega več ni, telo umre.
> Ne želim več ne modrovati, pa ne Lini več odpisovati. Bo že
> Sokec sam napisal, kaj in kako smo mu-če smo mu, pomagali. Lepo
> bi bilo brati njegovo novo temo.

Andi:”Lepo bi bilo brati njegovo novo temo”
haha ali pa ga izbrisati iz foruma in priključiti na frendi&flirt :))
brez zamere!lp

Lep pozdrav vsem!!!!

Se opravičujem, ker me nekaj dni ni bilo. Bil sem pri “žlahti” v hribih kjer sem pomagal pri nekaterih opravilih. Danes sem pa spet pojadral v našo staro ljubljano na šiht. Hvala Vam vsem za mnenja in nasvete. Če je pač kdo, ki je jezen name, ker se je nabralo toliko postov se mu iskreno opravičujem. Pričakujem pač iskrena mnenja o mojem vprašanju. Torej, te ne bi motilo lina, če bi kdo kot jaz hotel pritegniti tvojo pozornost?

Lep pozdrav vsem, še posebej tebi andi

sokecb napisal:

> Torej, te ne bi motilo lina, če bi kdo kot jaz hotel pritegniti tvojo pozornost?

ne razumem povsem dobro tvojega vprašanja. torej ti hočeš mojo (oziroma forumske publike) pozornost? mislila sem, da je tvoj osnovni problem tole iz prvega posta:

“Nekdo, ki rad pomaga… Sebi žal ne znam.Že dvakrat sem se zmenil s chata za kavo z dekletoma, pa mi je obakrat padlo srce v hlače. Nisem upal iti. Smili se mi dekle, če samo pomislim, kako čaka nekje…Tresejo se mi roke in potijo. Problem je v meni, priznam. Le rešiti in izkoreniniti ga ne znam. Tako nerodno mi je.
Torej, poljuvajte me ne bom užaljen, povejte svoje mnenje..”

Da torej ne znaš pritegniti pozornosti deklet v realnem življenju (oziroma, kar je še večji problem, da se jim niti približati ne upaš).

“Pričakujem pač iskrena mnenja o mojem vprašanju.”

Dobil si ogromno iskrenih mnenj (jih naštejem?). Sam pa nisi tako iskren. Nič nisi poročal o tem, kaj si z nasveti storil v realnem življenju. Dobil si nekaj popljunkov in kljub temu, da si na začetku izjavil, da zato ne boš užaljen, si ljudi obtožil, da so nesramni in še kaj. Zdaj praviš, da te zanima, ali bi nekdo s foruma pritegnil tvojo pozornost, čeprav je tvoj osnovni problem povsem drugje. Zakaj raje torej iskreno ne poveš, da ti ni do rešitve svojega problema, ampak do klepeta? Za klepet pa se npr. lahko pridružiš izletom, ki so oglaševani na tem forumu, bo veliko bolj konstruktivno zate.

Če te že zanima, ali bi pritegnil mojo pozornost ali ne: človek, ki sprašuje za nasvet, kako bi rešil svoj problem, in ki se po desetinah nasvetov še vedno ne obrne vase, ne priteguje pozornosti nase kot na človeka, ampak samo na to, kakšen revež je. To pa sčasoma dojadi. Dobro bi bilo, ko bi to, če že na forumu tega ne upoštevaš, upošteval vsaj v realnem življenju.

LP

mislil sem v real liveu
a bi ti bil všeč mozolast aknast fant?
to je bilo moje prašanje.
sicer pa, popljuval, da sem… možno. priznam. grešil sem
pljuni sedaj nazaj

čimprej boš spoznal, da niso mozolji tisto, kar te ovira, bolje bo.

ni videz tisti, ki pritegne, ampak energija. če je ta prava, se tega, kar ti zdaj jemlješ kot veliko pomanjkljivost, sploh ne opazi.

btw, ženske imajo še kako drugače ‘pomanjkljive’ (sploh ni prava beseda, ampak sprašuješ v takem stilu, da ne vem, katero drugo naj uporabim) partnerje. nekaterim so invalidi, so hromi, jim manjkajo roke, noge, pol obraza. so gluhi, slepi.

pa imajo vseeno partnerja in celo otroke. nekateri so celo svetovne zvezde – primere poišči sam, na netu jih je polno. ali pa si oglej kak film v slogu lepotice in zveri in boš morda dojel, v čem je štos.

boštjan napisal:

> mislil sem v real liveu

kar sem povedala na temo pritegovanja pozornosti, velja tako za real life kot za virtualni svet. ljudje, ki se po vseh nasvetih sami sebi smilijo, slej ali prej dojadijo na obeh frontah.

Hm,pišeš, da se takih kot je sokec hitro dojadi(š), pa ravno ti mu “daješ”največ pozornosti, in ne nehaš in ne nehaš…skratka očitno te na nek način privlači, ali pa ti je podoben…samo ugibam.Morda si tudi ti želiš pozornosti. Njegove? Pojma nimam. Povej ti, če želiš.

hehe, a tko se ti zdi? jaz pa mislim, da se motiš, po številu postov na to temo glih ne vodim in tudi po številu naklofanih besed ne. prav tako se motiš glede pozornosti, dol mi visi. se pa izjemno zabavam, to pa res 🙂

Sokec, bi tebi taka “jezikava” deklica bila všeč? 🙂

itak da. saj rabi eno gobčno, ki ga bo za rokce peljala na dejt. sem že predlagala andi, pa ima trenutno polno izgovorov.

New Report

Close