Najdi forum

bojim se pristopiti k dekletu

Ti povem še tu:

Sokec se mi zdi da sem šla s tabo enkrat na sok. Konec je bil tak kot si napisal. Čepel si doma v sobi in sem se ti smilila ker sem zmrzovala tam na enem vogalu.

Čist prijateljski nasvet: če ne misliš iti na dogovorjeno srečanje se sploh raje ne dogovarjaj.
In mislim, da Maja tvojega prihoda ne bo dočakala.
Malo grdo rečeno, sam… dojadilo mi je biti prijazna s takimi kot si ti…ker na koncu sem vedno jaz izpadla budala, ki čaka enga, ki mu ni da bi primajal svojo rit do enga vogala.

Zelo, zelo grdo, da se dogovarjaš za zmenek, pa te ni. Strahopetno. Pa tvoji mozolji gor ali dol. Na ta način prizadeneš človeka – in kaj misliš s tem, da se ti to potem dekle smili itn itn? Ne vem, no, s tem res lahko nehaš – ker boš zatravmiral kar nekaj punc, ki bodo upravičeno lahko jamrale na forumih zaradi zgubaških tipov….

Kar se pa tvojega “problema” tiče – res ima vsak svoje travme, ne veš tega? Ti imaš akne, drug kile, tretji jeclja itn itn. Te stvari so ovira – če jih sam narediš za oviro. Poznam nekega moškega, ki malo jeclja – ženske se dobesedno mečejo za njim (pa ne zato, ker jeclja, a ker je taka dušica, da jo iščeš). Znanka, intelegentna postavna punca, hodi z nekim majhnim plešastim tipom – privlači jo njegova inteligenca, tip je resnično glavca. A razumeš point?

Stara sem 40 let (poročena, 2 otroka itn) in lahko le rečem, da ženske (izvzvete plehke kokoši) očara duhovitost, bistrost, dDobrodušnost. zanimiv iskriv značaj. Meni osebno je bil videz zelo nepomemben, mogoče so mi bile na obrazu še najbolj odločilne oči.

Ne vem koliko stare punce osvajaš, če so to 17 letnice, morda res bujijo v tvojo zunanjost in jim je ta odločilna. ALi pa če padaš na kakšne plehke lepotičke. Če pa so to tvoje vrstnice, mislim, da jim tvoja koža prav malo pomeni – bolj pomemben si jim TI. Si prijazen? Duhovit? Pošten v smislu ferplaya? Zanimiv? ………… to je pomembno.
Sedaj lahko odrasteš v duhovnem smislu, pozabiš na kožo in zmenke po webu, se ozreš okoli, prosiš kakšno dekle, ki te očara, za v kino – in normalno zaživiš.

Evo sokec, pobrskala sem po naši kopalnici doma, pa še hči sem vprašala.

NEUTROGENA:VISIBLY CLEAR
mith dermatologen entwickelt
Čistilni gel/maska
z ekstrakti gline se uporablja kot gel ali maska
gel s kože odstranjuje umazanijo in odvečno maščobo,
čisti globinsko
dermatološko testirano

Dobiš v vsaki bolje založeni drogeriji ali lekarni. Je pa drago za eno kremo.

Moji hčerki pomaga.
Sedaj pa v drogerijo.

Saj bo no. Mazolji so mala šala. Ti je nekdo tukaj gori fino napisal:
“Kaj pa če bi ti manjkala noga?” No vidiš?

Moj mož ne bi postal moj mož če bi bil neroden, debel, mozoljast,plešast, invalid…Meni je poleg notranjosti pomembna tudi zunanjost. In se mi zdi da kdor pravi da zunajost ni pomembna da laže.

…se pravi, da če se bo zredil, če bo dobil kakšne čudne fleke in izpuščaje po telesu, če bo moral na amputacijo kakšnega uda, če se mu bo izlilo oko…. itd.. itd… – ga v tem primeru ne boš imela več tako rada, kakor ga baje imaš sedaj?

LP, Mojca

seveda sem pogledala moža (in pred tem druge fante), a videz ni bilo merilo. Verjemi ali ne.
Kot rečeno, tip če me je, me je očaral z obnašanjem, duhovitostjo in intelektom. In očmi.
Seveda pa je nekaterim videz glavna stvar in za te verjamem, da velja drugače.

Ko sem “izbirala” bodočega moža, so mi bile kvalitete pomembne tako na zunaj kot navznoter. Zunanji videz mi je še vedno pomemben, ne pa več tako kot takrat, ker sem skozi skupna leta prepoznala njegove notranje vrline in bogastvo. Kljub temu mi le-te ne bi zadostovale, če ne bi bil tudi na pogled dečko in pol. 🙂

Kaj bo če bo-tega pa ne vem.

Drage moje, sokec ima komaj 25 let. Ves je prestrašen in si boji pristopiti k dekletu. Že prav, da mu me pišemo, da lepota za nas ženske ni pomembna pri moškem, da imamo raje druge kvalitete, da je moški pošten, duhovit, simpatičen pameten, ko pa on misli drugače. Današnje deklice so res zahtevne in s tega stališča sokca razumem. Ne samo, da so zahteve, celo hočejo moškega, ki bi naj bil maneken, pa še pameten obenem in ne vem kaj še. Si bo moral najti eno tako, ki ni tako zahtevna.
Sokec, ponovno. Za prave ženske moška lepota ni tako pomembna. Ne samo, da je minljiva, sem ti pisala, da mene osebno lepi moški ne privlači, čeprav jih tudi nadve rada občudujem in pogledam. Bolj pomembno je to, da me nasmeje in da ni nočna mora, ampak da je pameten in duhovit pa tak ob katerem mi ni dolgčas. Kaj bi počela z lepotcem si sploh ne predstavljam, ker bi se zanj na moč bala, da mi ga katera ne spelje. Lepih mišic in prekrasnega teleščka se načeloma ne bi branila, ne rečem, sam če bi bil tak lepotec brez drugih kvalitet, ga zbrcam.
Pa še nekaj o lepoti.
Dandanes je lahko vsakdo lep, četudi mu mati narava ni dala ne vem kakšne lepote. To, da si debel in zanemarjen je pač preživeto, saj za telo lahko poskrbi vsak. Med množico kozmetike in mode pa si res lahko najdemo nekaj zase. že to da je človek urejen, da redno hodi k frizerju, da si neguje telo in duha je osnova v življenju. Nihče naj mi ne napiše, da ga je višja sila tako zavrgla da je grd, ker grdih ljudi ni. Bolj me moti notranja grdota, ki včasih sega do kosti: lenoba, požrešnost, lažnjivost, ljubosumje, škodoželnost…pa še bi jih lahko naštevala. Torej notranjo lepoto, ki izžareva navzven in ki bi morali negovati celo življenje. Pa osnove lepega vedenja. Dober dan, prosim, hvala…besede, ki jih bi morali izreči vsakemu.
Po celih telih postih, ki smo jih napisali, mi je najbolj padel v oči post ene deklice, ki je baje šla s sokcem na sok, pa ta ni prišel.
Je to res sokec? Napiši.

Andi,
da ne bo pomote.
Malo sem nerodno napisala. Nisem čisto prepričana, da sva bila res s Sokcem zmenjena za pijačo (spoznala pa sva se na MON-u, sam je imel en drug nik, pa bil je registriran… zdej ga pa ni nič več na forumu) se mi pa MOČNO, MOČNO dozdeva da je sokec tisti talent, ki je stisnil rep med noge.

No kakorkoli… dojeli ste point mojega pisanja.
In vsi tisti ki se vam sokec smili… nikarte zapravljat časa s takimi. sam božate njegov ego UBOGEGA, ZAPUŠČENEGA mozoljavca.

Sokec ko boš začel sam nase gledati kot na ČLOVEKA (in ne več kot na mozoljavca) se bo marsikaj uredilo. VSE pa je odvisno izključno in samo od tebe. Ti si edini ki lahko kaj stori. vsi nasveti in vse tolažilne besede so megla, ki je ni.

ojla!!!
jaz sem bil registriran na MONU? kaj pa je to. mislim, da ne
lp

Andi…ne vem, če je bila ona, zgodilo pa se mi je… sicer sem odšel od doma…prišel skoraj do tja, pa mi je srce padlo v hlače. Ne morem ti opisati podrobno mojih misli tedaj, koliko sem imel takrat pritiska… A popihal sem jo domov. Priznam, sicer s sklonjeno glavo. Zbal sem se, da ne bom mogel ustreči vsem zahtevam, ki bi jih želelo dekle od mene….joj, ne morem in ne znam vsega napisati kar se je takrat vrtelo po moji glavi.
Mogoče se res premalo spoštujem. Svet je v rokah tistih, ki si upajo. Jaz si nekako ne upam… Tako preprosto naj bi bilo.
Ko boš ti verjetno tole brala, bom jaz na poti v službo. Ob reki, po dolini, skozi gozdiček, ob poteh, kjer bodo šolarji prvič to šolsko leto stopicali v nov dan. V mesto.
Andi. Če zaprem oči in preletim vso široko paleto čustev, hotenj ter slik, ki se mi porajajo je ljubezen le ena izmed njih. Rad bi potolažil otroka, ki se mu zdi torba težka. Pomagal bi starki z vrečkami.. Nasmejal bi se gospodu, ki natika smetnjake na tovornjak, da se prestolnica ne zaduši v odpadkih…rad bi… z nekom delil vse to. Mirno bom prenesel tudi kritiko nadrejene, saj stres kvarno deluje na… vemo kje je moja šibka točka.
Rad bi nekoga objel, nekoga, ki bi imel rad mene, ne mojega denarja, nekoga, ki bi imel rad mene kljub vsem napakami… oh…mal dolgovezim že…
lepo se imej čez vikend! Verjetno te čezenj ne bo nič na spregled kaj?
Dobro, pozdravi mi mojo gorenjsko, moj kranj, četudi je meglen, saj sem tja hodil v šolo. Koliko veselja, koliko vsega skrivajo tiste ulice, ceste ter stavbe….
ustavit se moram zdaj
Srečno!!!

zmeni se z andi za dejt, mislim, da se odlično ujemata.

Seveda se ujemava, v pisarijah…si me nasmejala Lina. Mal sem prestara za njega, veš. Sem mu pisala, da imam skoraj 20 letno hči, pa da jo lahko povabi na sok…če ste brali.
No pisarije sokca so mi pa vedno bolj všeč. Če ga berete lahko sami presodite, da gre za zelo občutljivo bitje in še pisati zna. Res ne vem, zakaj ne zna to tudi povedati, ker po besedah sodeč, bi se mu deklice težko uprle.
Je napisal, da nima poguma. Kakšna škoda sokec, da besede zadržuješ v sebi, ker če bi bi znal tako dobro govoriti kot pišeš, bi z lahkoto omrežil bilo katero.
Ti bomo morali napisati še kar nekaj spodbudnih postov, da boš končno zbral pogum in pristopil k dekletu.
Kaj pravite bralci? Mu pomagamo naprej z nasveti? Mlad je še, komaj je začel živeti in vse najlepše ga še čaka. Pri 25 letih resnično ne rabiš biti nesrečen. To so vendar najlepša leta. Saj pravim…vse življenje je še pred teboj…

… “..nihče ti ne more dati poguma, nihče ti ga ne more odvzeti..” (S.R.)

Torej: zdaj naj bi ga bodrili za zmenek.. potem naj bi ga bodrili za poroko.. potem naj bi ga bodrili za otroka… itd.itd. Kolikor vidim, je odrasel človek, ki mora prevzeti odgovornost za svoje življenje.

Ko bo sam zbral pogum v sebi, bo že stopil k kakšni pupi – vse drugo pa je samo metanje energije tistih, ki ga tu tolažijo, v prazno.

Ali pa ga nameravate tudi med zmenkom držati za rokico, da ne pobegne s kraja dogodka?….)))))))

Ko boš RES pripravljen deliti svoje življenje še s kom, boš že vedel, brez da delaš paniko tu gor in vpletaš ljudi, ki NE morejo narediti ničesar namesto tebe. Nihče ne bo ogovoril namesto tebe nobene, kaj šele, da bi se vezal z njo. SAMO TI.

Upam, da se tega zavedaš?

LP, Mojca

al maš ti andi enih izgovorov na zalogi. prestara, pa 20-letna hči, pa kajjazvemkajše.

prestara: nikoli ni prepozno. tvoj je itak samo poušter na kavču, torej?

20-letna hči: če petletne ali štiridesetletne hčere niso izgovor za mamino novo zvezo z mlajšim, ne vem zakaj bi bila pa glih dvajsetletna.

praviš kako si empatična, sokec menda tut, obema je ta svet čist mim in bi najrajš nekam pobegnila – ja dejta no, naredta že kej. ne sam sanjat, kaj bi blo če bi blo ko bi blo, pa nas morit z enimi Maldivi, ki so baje tolk nedosegljivi.

jst še vedno mislim, da sta idealen par.

Tks Lina, zelo duhovito…me nasmeješ.
O temle kibernetičnem svetu sem že pisala. Navidezna resničnost. Načeloma se ljudje kar ujamemo tukaj gori, kakšnih resničnih povezav bi se pa ne bi šla. V biti je zanimivo brati vaše odgovore in na moč uživam v njih. Pa da ne bomo sokcu vzeli čisto vsega poguma, pustimo povezave na strani.
Čez vikend ima dovolj časa, da namesto ne net-u uživa real life. Mu bomo še kakšno modro napisali in kakšen predlog dali.

Živjo!!!
Hej, tale lina ima pač svoje štose. Jaz pustim vsakomur, da razmišlja po svoje…. Pričakujem, pa da se drugi v moja mnenja ne vmešavajo s tem, da bi me prepričali
lp

potem si pač nek pesnik, ki ga nihče ne razume.
tvoji mozolji nimajo veze pri tem.

zakaj prosiš potem za nasvete?
sej se vidi, da te nihče ne more prepričati o ničemer. še vedno vlečeš svoje naprej in se nisi premaknil niti za ped odkar si se tukaj oglasil s svojim prvim postom. s tem, da jih je sedaj že cca 138 in ti še vedno nič ne veš in nič ne upaš. mislim, da se pojdi lepo solit. smili se sam sebi, meni se ne, ker vidim, da nočeš iz svoje kože, ker ti je v njej prelepo in tako krasno je igrati žrtev.
moje mnenje: živiš tako, kot sam hočeš. in ti hočeš biti revček. mene bi bilo sram. častna.

New Report

Close