Najdi forum

bojim se pristopiti k dekletu

Nič hudga, ker nisi vsega prebral. Stalno se kontrolirano prehranjujem, sicer bi bil še bolj grozen. Zdravljenje bi se moralo začeti od nekje drugje. Kakšni hormoni naprimer.
hvala
lp

Vzročno zdravljenje te pripelje do miselnih vzorcev, po katerih živiš. Problemi s kožo so povezani s pljuči. Poglej vase, koliko nepredelane in pod preprogo pometene žalosti imaš v sebi, nekje iz zgodnjega otroštva, pa tudi s seboj na svet si to prinesel. Zato predelaj knjige Marjana Ogorevca. V prehrani upoštevaj moto, da bi si telo čim manj dodatno zapacal z mrtvo industrijsko hrano. Iz tega izhodišča so smiselni nasveti o uživanju svežih hranil, kamor spada ekološko pridelano sadje, zelenjava in oreščki. Preuči, kaj svetuje higienizem. Hormonsko zdravljenje v začetku simptome potlači, ki se po nekaj letih pokažejo v drugačni obliki. To ni vzročno zdravljenje.

oj
knjige res nisem (še) preštudiral, a uživam večinoma takšno hrano.

Sedaj pa resnično potrebujemo pomoč drugih. Ima kdo podobne probleme s kožo, pa ve, kako se da to pozdraviti in kje? Dermatologi, endokrinologi?
Kaj pa alternativa? Se kdo zdravi z ustrezno prehrano? Je kje kdo, ki bi sokcu lahko pametno svetoval?
S hormoni se ukvarjajo endokrinologi na Kliničnem centru. Kaj pa če probaš pri njih? Tam se da na napotnico. Si tam že bil?

oj
Dermatolog mi je endrikologa odsvetoval. Pravi, da je preveč tvegano. Bom prašal v ponedeljek vseeno svojo zdravnico, ko se vrne iz dopusta, če mi da napotnico zanj. Na prehrano zelo pazim. Alternative pa še nisem poskusil.
Povejte svoje izkušnje!!
lp

kaj pa, če je ščitnica? sicer se na to ravno ne spoznam, ampak vseeno vprašaj na sosednjem forumu “Hormonske motnje”. ti bodo znali svetovati. potem poskusi še na “partnerski posvetovalnici” glede pristopa do deklet in zadeva bo takorekoč rešena. upam, da ti uspe. resnično, ker zdej si pa še jaz želim, da se tvoji problemi uredijo. lp.

hvala za lepe misli in želje. Že sam sebe sem sit počas, ko čakam na boljše čase že leta in leta
lp

Osebe z brezhibno kožo imajo tisoč želja, nesrečniki z aknami imajo cel čas samo eno.

Ojla sokec!

Vidiš, kako lepo ti tema teče, več al manj tebe in njo (temo) spremljam tudi jaz (da vendarle ne boš zopet rekel, da sem še ena taka kot vse… ;-))) ). Rada bi ti rekla kaj spodbudnega, pa imam sama zelo zelo podoben primer kot ti. Kot že veš, sem stara 26 let in se že precej več kot polovico svojega življenja skorajda skrivam pred ljudmi in me je sram svojega obraza, pa vendarle ne morem pri tem pomagati nič (več). Bila sem na hormonskih preiskavah, kjer mi pravijo, da je vse v redu. Poskusila sem že ogromno reči, pa mi še vedno sestra nagaja, da gnijem v obraz. Enkrat je malo boljše, pa se zopet poslabša. Vedno sem menila, da bo sčasoma minilo sam od sebe, da je pač potreben čas, da se stanje v telesu po puberteti uravnovesi, pa vendarle še nič ne kaže, da bo temu konec.

No, samo tako sem rekla, se ti oglasim, me pa veseli in občudujem, da še imaš pogum in se boriš, le tako naprej… Don’t ever give up.

Lp, -Anna-

Si/sta/ste poskusli Noni sok od Kahune? Kožo ti porihta, da to ni res!

kje pa se dobi? To je za lokalno terapijo?

sto in eno stvar poskusiš. Seveda, pa včasih izgubiš voljo, ko intenzivno delaš na zdravljenju, pa se stvar rapidno slabša. A se pobereš. Da si ne bom nekoč očital, da nisem delal na tem. Meni nihče nič ne reče kot tebi tvoja sestra. S tem bi mi pokazal, da me pač ne sprejema takšnega kot se. V srednji šoli, ko te zadeve najbolj kvarno vplivajo na človekov značaj sem imel odlične sošolce. Nihče nikoli mi ni nič rekel žalega. Morda me je kdo pohvalil kdaj, če se je stanje izboljšalo. Ne vem, a so bili uvidevni, ali pa so vedeli, da se bom do korenin zasekiral.Jaz pa delam z ljudmi! Ne morem se torej skrivat.

Najprej nekaj konkretno naredi, da si boš vzdignil samozavest, saj imajo punce rade take fante.

Naj ti povem, da sem tudi sama spoznala fanta, ki je imel kožo popolnoma uničeno od mozoljev in ostale so mu brazgotine, vendar me je njegova samozavest tako zelo prevzela, da se mi še sedaj po mnogih letih zdi najlepši moški na svetu. Ker se je imel rad, brazgotin ni bilo opaziti in priznam, da me je zaslepil z besedami in dejanji. Če bi takrat gledala na videz in ne nanj kot na človeka z vsemi dobrimi lastnostmi, ki jih ima bi verjetno obžalovala, da se ne bi podala v vezo z njim. Danes po desetletju lepih trenutkov je zame še vedno lep kot prvič ko sem ga videla.

Važno je le, da se ne sramuješ samega sebe in se imaš rad, kajti pravijo, da kdor ne mara sebe ne more imeti rad drugih.

Imej se rad, spoštuj se in dvigni si samozavest pa problemov kar se tiče deklet več ne bo.

😉

Sok od rastline noni prodaja kar nekaj ljudi po Sloveniji. I
nformacije dobiš na številki 041 731 551, gospod Ernest, ampak zdaj bo nekaj dni na morju, lahko pa mu pošlješ sms in od njega dobiš vso gradivo in sok, prodaja se po liter ali v ampulah. Sok se pije, lahko pa se ga maže na kožo. Meni je zelo pomagal.

Sok od rastline noni prodaja kar nekaj ljudi po Sloveniji. Informacije dobiš na številki 041 731 551, gospod Ernest, ampak zdaj bo nekaj dni na morju, lahko pa mu pošlješ sms in od njega dobiš vso gradivo in sok, prodaja se po liter ali v ampulah. Sok se pije, lahko pa se ga maže na kožo. Meni je zelo pomagal.

živjo!!!!
sem ravcnokar iz veselice. Po dveh pirih.. Kaj je novega? Pravzaprav nič. Bivšo sem videl s ta novim fantom, njena sestrična, ki mi je mal všečtud ni kazala prevelike zanimanosti zame, nikomur ne morem povedati kako se počutim… nikogar ne zanimam…

saj ne morem verjeti. Moja bivša že več kot eno leto v resi vezi, jaz pa iščem dekleta po ircu…
jokal bi

Joči.

Osvobaja.

O jao. Mi mu skušamo pomagati, Tina pa predlaga jok. Sokec ni ti treba jokati. Pozabi že na bivšo. Čimprej boš pozabil, boljše bo za tebe. Poglej koliko ljudi ti želi pomagati. Boš dobil še kakšen nasvet, kako pozdraviti kožo. Definitivno.
Na Ircu pa nikar ne išči zmenkov, razen če si s tem zapolniš dolgčas. Ne vem, če je modro verjeti kar vsemu kar gori pišejo. Jaz osebno jim ne. Saj ne veš kdo je na drugi strani zaslona. Kaj pol? Te to osrečuje ali je to edina možna rešitev zate?
Pomagajmo no sokcu, da bo začel drugače razmišljat. Je kje kako osamljeno dekle 25. let?

Ko sem žalostna se zjočem.

Kaj pa ti? Se takrat smeješ?

New Report

Close