Najdi forum

bojim se pristopiti k dekletu

Poglej malo po moških, ki imajo partnerice. Ali vidiš same lepotce? Prav gotovo so žensko pritegnili s čim drugim in ne z lepoto. Obstaja dosti drugih vrlin, ki so za žensko bolj pomembne kot lepota. Bodi sproščen, simpatičen, nasmejan, prijazen… Ostale kvalitete pa že imaš, kot si napisal. Dekleta se bodo lepila nate!!!

Prav vsakega človeka nekaj moti na sebi. Tudi mene, pa kaj potem. Nihče ni popoln.

V akcijo!

Za začetek se iskreno opraviči tisti ki te je zamanj čakala…

Rabiti nasvet, pomeni rabiti pomoč. Zakompliciral si vse. Problemi s kožo so danes rešljivi, se ti ne zdi? Zakaj delaš problem, če ga pa ni? Obstojijo dermatologi, kozmetičarke, ki ti dajo strokoven nasvet. Jaz ti ga žal ne morem. Samozavest si človek z leti pridobi. Uspešen v poslu, kaj se potem mučiš s problemi, ki so mala šala zate.
Grdo pa je, napovedati zmenek in potem ne priti. Za tem zaslonom je lahko vsak, kdor koli želi. Tudi daleč od tega, da so popolni. Razumeš? Iskati prijatelja, ljubinca po tej poti, pa je ena velika bedarija. To je samo navidezna resničnost. V resničnem življenju pa ostane človek gol in takšen, kot je. Najdi to resničnost. Pojdi v svet in bodi to, kar si. Ženske to cenijo bolj kot lep videz ali popolnost, ki je ni. Povem ti. Resničnost je eno, tele pisarije pa drugo. Zmoreš. Človek zamore vse, le če v to vrjame. Tudi ti.

Andi

eno najlepših mnenj…..
hvala
še kdo?
aja, iti v real live….
ni problema, a kam

haha She/prva, a lokali pa niso real life?Če še mejbi ne veš, se tam folk zelo uizi spozna, ker je s tem namenom zunaj-da se zabava,pleše in tud spozna koga!Halo!To, da je pa člouk zrihtan u lokalu, pa res nima veze z njegovim karakterjem-kakšen pa nej gre vn-u trenirki??!
Sokecb ni se ti treba bat punc, samo mal naokoli poglej (kjerkoli že si) kje se ti kakšna nasmiha, ji reč besedo,dve pa če si ji ušeč bosta že nadaljevala pogovor. Predstavlji si jo kot enga dobrga kolega, k ga že doug časa poznaš…sej b0:))

Lazje je dekle spoznati na postaji, trgovini ali pa v knjiznici, kot pa:
v lokalu. Se mi zdi, da so punce alergicne na ogovarjanje v lokalih,
ker pac vecina tipov tezi na teh plejsih. Na zgornjih je res lazje….

V lokalu ti lahko pridejo prav sam naslenje fraze:

– Kaj zdej punca, gres rajsi z mokro dam, kot pa s fantom.
– Tamala, ti bom tok picko polizal, k ps kastrolo k je lacen.

Aja, pa cimprej se spravi s chatov. Tam so same obupanke.

Ti bomo pa našli nekaj primerov kam it.
15.8. greš lahko na Miting v Lesce-modelarji bodo predstavili svoja letala, makete. Bodo tudi tujce in tujke, se ve.
Na Ljubljanskem gradu imaš letni kino. Škoda le, da je dež, pa ne vem, če je še. Vrteli so uredu novejše filme. Ni vrag, da katera deklica ne pride tudi sama.
Kaj pa koncerti? Te zanimajo? V tisti gužvi nekatere ponorijo. Vem, ker hodim na Sidartho…včasih, če imam denar, pa grem v tujino.
Kaj pa Izola in rave partiji? Te zanima? Ali pa Global in house?
Ma, ej lokacij toliko kolikor si jih zaželi človek. Včasih zmanjka časa, pa tudi na dveh mestih ne morem biti. Napiši kaj te zanima. Bomo dali kakšnem moder nasvet. Samo za primer. Jaz sem mojega spoznala na konskih dirkah na Brdu pri Kranju, ki je vsako leto 1. septembra., pa me ni sram to napisat, čeprav se bere čudno, a ne? Kaj pa v službi? Ni nobene taprave?
No, je res, da posel in ljubezen ne gresta skupaj, da ne boš mislil, da te zavajam v grehe, ampak nekateri se najdeju tudi v isti firmi.
Napiši kaj te zanima, pa ti bomo našli lokacijo. Ni vrag, da ne najdeš sebi primerne fletne deklice, ki bo za ponucat.

Andi

oj, hvala za besede
veš, pred nekaj leti ga ni blo žura, ki ga nebi zamudil. Res pa je, da se v vseh letih nisem nikoli dekletom približeval tam. Se mi zdi povrh vsega še neoseben pristop.
Kaj me zanima? Veliko stvari od glasbe do kulture… Vendar sam nerad hodim naokrog. Kolegi so se pa po večini porazgubili za te zadeve.
Torej, kam…
na veselico naprimer v domač kraj mi je kar nerodno iti si bodo ljudje mislil ženil bi se rad…
kaj porečeš??

Ježušna, na veselico se gre plesat, jest in pit, ne pa ženit.

hahaha, kakor vzameš
zakaj se tam že dekle povabi na ples?

Zakaj? Da se naplešeta, razmigata, poveselita, ne pa oženita!

vaške klepetulje pa gledajo……

In?

ven, v lokale, s kakšnimi kolegi in potem se ozreti okoli sebe….

če pa te res tako blazno moti koža in če imaš res full brazgotine, pa lepo do kozmetičarke stopi in naj nekaj naredi. sej ne bo nič narobe s tem, pa še nikomur ni treba vedeti.

ufff, še en dokaz, da se full preveč obremenjuješ s tem, kaj si kdo misli…. brezveze!!!

Mislim, da akne nimajo nobene veze s tem, da ne upaš pristopit. Moj brat je ful lep, pa ima samozavest na nuli in tudi nič ne upa.
Joj, kako me jezijo taki fantje, ko ne upajo pristopit. Bojiš se bit zavrnjen, pol pa raje ne probaš.
Jaz sem enkrat po dveh letih zvedela, da sem bila enemu všeč, pa ni nič upal narest. Jaz pa nisem pogruntala, da sem njegova simpatija in tudi nisem nič naredila. Če bi vedela, bi stopila v kontakt.
Poskusi vsaj nakazat, pa potem, če bo punca pogumna…

Jaz pa mislim, da je boljše iti sam, kot pa s kolegi. Iz mojega ženskega stališča gledano, se izogibam zabav, kjer so moški v dvoje ali troje ali kar cela druščina. Niso zanimivi in eden drugemu dajejo pogum. So bolj zanimivi osmljeni, ker pač uletijo na zabavo, koncert, mal počekirajo in so skrivnostni.Pa kaj pol, če greš sam. To ni nobena sramota. Veliko težje je nam ženskam, ker če uletim v lokal sama, bo večina moškega sveta mislila, da sem lovača. V kino ali na koncert pa grem tud sama.
Ne vem kakšne veselice imate v domačem kraju, si pa približno predstavljam.
Bolj bedne, a ne. No, tja pa definitivno ne bi šla sama, ker me moti tisti stil glasbe, pa tudi moški svet, ki se ga napije in potem so prostaški. Mam prav ali se motim?

Andi

Živjo
Cenim, da je nekdo na nivoju. Hvala
Ja, sam sem tudi že včasih kam šel. Takrat je težko načeti pogovor z neznancem, neznanko. Enkrat, ko sem šel v kino se mi je pripetila hecna stvar. Blagajničarka mi je avtomatsko dala 2 vstopnici… Saj ne vem, ali sem ji bil hvaležen, ker me je dala v skupino “vezanih” ali ne. Kar nerodno mi je bilo eno vrniti in sem vzel ter plačal obe. Sedež poleg mene je bil prazen…
Praviš, prostaški fantje. Ja, se strinjam. Veš, kdor pije ima velikokrat vzrok. Največkrat v kakšni neuslišani ljubezni. S tem pomanjkanje samozavesti, ob alkoholni omami pa zbere pogum ter se potem dela frajerja. Joj, naslednji teden je veselica tu, pri nas skoraj. Trušč bo takšen, da ne bom mogel spati. Po mojem bom šel tja, ko se zvečeri. Za šankom bom. Ne zaradi pijače. Kam pa naj grem? Med ljudi? Med mize? Boš rekla naj katero povabim plesat. Jaz? Še v življenju nisem nobene. Še dlje od doma ne, ko z razdaljo raste samozavest, saj te manj ljudi pozna. Upam, da ne pride bivša in pa en avtobus njenih sorodnikov.
Tvoje besede so še najbolj spodbudne
Lep pozdrav

Za bivšo se ne sekirat. Je bivša. Pa tudi, če pride, kaj pol. V biti je namen veselic, da se ljudje poveselijo, naplešejo, najedo in napijejo, potem pa se manj ugledno odvalijo domov. Tudi najstniki niso redki med takimi veselicami. Če znaš plesat ni panike katero deklico povabit na ples. Drugače pa v plesno šolo, tam ti partnerja določijo, naučiš se plesat in potem ugotoviš, da je lahko tudi ples prijetna zabava, če si vešč plesa. Potem greš lahko kamor koli. Ženske cenijo dobre plesalce, manj štore, ki hodijo po prstih. Žal je tako že od nekdaj.
Ti kar pojdi na veselico, saj ti ni treba ravno plesati. Je dovolj samo opazovati ljudi, kako se vedejo, pa se boš zabaval do solz. Verjemi. Posebno ko bo veselica na vrhuncu in ljudje ne bodo več taoko dišeči in lepi, ampak malo okajeni in…

Andi

zivjo
v plesno šolo naj grem? Kar sam… Peš na brezje grem raje verjetno. Na veselico bom šel. Mal bom spil, da bom lažje prenašal vse skupaj. Je pa tam itak prostor, ki ni primeren za nobeno pametno debato. Ne s sosedi in ne z znanci. Če nebi šel bi mislil koliko zamujam. Vem da nebi, a vseeno, ko vse dere tja… nek skupinski nagon dobiš.
Mah, sit sem počasi monotonih dnevov, predvidljivih, brez kakšnih posebnih nepričakovanih pripetljajev. V pozitivnem smislu seveda
lp

New Report

Close