Najdi forum

Zivjo!
Mam en problem. U bistvu vsaj 50x na dan pomislim na sex, sam zadnjic sm pa vidla eno hudo sliko in me je zdej ful strah sexa. Ne vem, kaj nej recem svojmu fantu. Sej se mi bo rezu u glavo! A ma kdo ksn nasvet, kako pregnat ta strah?
Hvala!

ribica

Kaj pa je bilo na sliki tako hudega? LP John

In zakaj bi ti rezal glavo, če ti ni do sexa? Če te ima rad, bo spoštoval tvojo odločitev in počakal. Če te nima rad, si bo poiskal drugo. Se ti ne zdi, da je tako?

Hm… Mas prov. Ej, sam tista slika je bla pa res huda!!
Mej se!

Ma kakšna je tista slika?
Kaj more bit takooooo groznega, da nimaš več užitka oz. volje do seksa?

…Nekdo je spolno občeval ob izvajanju vivisekcije, zraven poslušal radio, opazoval TV, zidal dvoetažni most, renoviral stanovanje, obenem igral squash in likal perilo. Potem je uvidel, da je preveč zalikal hlačni rob in skušal popraviti nastalo škodo. Rezultat je bil, da je hlače še enkrat poškropil, ampak jih je to pot zažgal in bil je ogenj v strehi. Aja, v ozadju pa je prizor masivne nekrofilije :)))))))) Če človek vidi to sliko, mu res absolutno mine do vsega – preverjeno!

Ajde folk malo resnosti no.

Ej, model, jst sm resno mislila.

No modelka, pol pa povej, kakšna slika pa je bila to?! Tu nas vsaj 4 zanima :))

Če si tako resna, potem pa nam že prosim povej kaj si videla.

OK, uredu, sm hecna! Sam zakva niste tle resni, no? Clovk neki uprasa, pol pa tkole! Kriminal! Dost mam usega! Adijo!

Še en dokaz, da se zezaš, ker ne upaš povedat. Zakaj si se pa zdaj kar naenkrat usrala??

Hojla, če se slučajno premisliš, pa pokukaš na forumček!

Zakaj se pa ti ribica tako izogibaš vprašanju KAJ SI VIDELA?! Ja kako čmo te pa resno jemat, če stvar začneš, potlej pa očitno natg…eš folk k bi ti rad kej svetoval?
Sorry, ampak res te ne more človk jemat resno.

Ajdi, bok!

Hej, folk!!
Dejte ji mir, no! Ce ne upa povedat, kaj je blo na sliki, jo morte razumet! Sej se je men tud to ze zgodl. Ribica, ce slucajn se kaj prides v forum, mi kej pis!
Ajd!

Ne vem zakaj načenjate neko temo, ki to sploh ni, hočete pa odgovor! Odgovor na kaj?
In Deklica, ti jo tolažiš? Ja zakaj pa? Saj sploh ne veš, česa jo je strah! Sicer pa otroci radi rečejo, da jih je strah! Potem jim pa lepo poveš, da straha od zunaj nič ni, znotraj je pa votel!
Ribica, ti je zdaj lažje? Ko boš ugotovila, da je res tako, pa poizkusi povadati, kaj je bilo tisto, kar te je prestrašilo. Če pa ni bilo nič, pa ne delaj panike!

No, ja, Ursa, mogoce imas pa prav. Ne vem, zakaj Ribica ne pove, kaj je videla na tisti sliki?!?!? Clovek bi ji rad pomagal, ona pa izgine!
Ribica, kam si sla? Si se izgubila???

deklica, ribica , vse je eno in isto sranje

Mogoče pa je videla kakšen prevelik organ? Ampak po moje samo zeza. LP John

Ribič, ribič me je ujeeeeeeeeel a ni ujeeeeel me na mreeeežoooooo…… :))))

Al je morej presušilo?

Ribica, sam neki ti puvem: ljudje majo vecje probleme, kot pa recmo ti, k si vidla eno sliko. Dej ti to raj mamici puvej, pa ti nej ona puve, kva nared! A se ti zajebavas iz nas la kva?!?!? In kva si vidla tko groznga? Dve opice al kva?? Dej pejt spat, no!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close