Najdi forum

Najprej lep pozdrav. Bil bi Vam hvaležen za mnenje v naslednji situaciji, ki
se tiče zveze med mojim dekletom. Oba sva stara nekaj čez 30 let in bila
vsak po svoje v prejšnjih zvezah večkrat razočarana. Čeprav se poznava šele
pol leta, vedno bolj ugotavljava skupne točke, veliko časa sva skupaj in raz-
mišljava o skupnem življenju. Vse bi bilo torej krasno če – ne bi nje dostikrat
mučili dvomi, kot sama pravi, ” ali bo lahko izpolnila moja pričakovanja “, pravi
tudi, da ne ve, ali je sploh še sposobna živeti v zvezi…doslej je bila v več zvezah
in sicer vedno z bistveno starejšimi moškimi (vsaj 20 let starejšimi od nje), ki
pa so se vse slabo in boleče končale. Tudi njeni starši so se ločili, ko je bila
še zelo majhna in jo je od takrat vzgajala le mama. Čeprav sama priznava,
kako lepo ji je z mano (sam poskušam nanjo kolikor se da pozitivno vplivati),
jo ti strahovi še vedno mučijo. Po drugi strani, kadar se nekaj dni ne vidiva,
me večkrat kliče in mi daje jasno vedeti, kako če pogreša. Zanima me, kaj
naj naredim, da bi te njene strahove s časom pregnal.

Spoštovani Darjan, dovolite svoji prijateljici,da vas čimbolj spozna in se za potrudite tudi vi.Najbolje s obnesejo skupne počitnice(lahko celo na vašem ali na njenem domu)Kdaj vam bo povsem zaupala, je težko reči,saj te to predvsem odvisno od vaše prizadevnosti in prepričljivosti, da “je izpolnila vaša pričakovanja”,hkrati pa se morate sami povprašati, ali tudi vi izpolnjujete njena.Zanje morate najprej izvedeti.

Svoji punci bi moral povedat, da ne pričakuješ od nje, da bo izpolnjevala tvoja pričakovanja ( ki si jih pravgotovo sama oblikuje v svoji glavi), ampak si želiš da bi se v vajini zvezi dopolnjevala. Povej ji da si z njo zato,ker je takšna kot je in ne pričakuješ da bo postala neka oseba ki je sploh ne poznaš.
Glede strahov pa ti lahko svetujem le veliko veliko pogovorov, ki so lahko večkrat zelo boleči, a osvobajajo. Poskusita skupaj oskriti česa se boji. Verjetno se še sama ne zaveda vzroka. Potrudi se in stoj ji ob strani. Se splača !!!

New Report

Close