blokade , DMSA kapsule…
Pozdravljeni!
Zanima me ali se DMSA kapsule uporabljajo samo za test težkih kovin ; samo živega srebra ali vseh kovin; ali tudi za njihovo ODSTRANITEV?Nisem dobro razumela, ko ste v enem od odgovorov napisali, “če mislite , da bi bila ta doza alg za vas preveč, jemljite zraven DMSA kapsule”, kakšno vlogo imajo DMSa kapsule v tem primeru?
Sama imam avtoimuno obolenje in občasno povečano delovanje ščitnice, depresijo anksioznost….Ali bi bil test zame varen?
Zanima me tudi, če mogoče poznate delovanje oz. vpliv na telo oz. samo avtoimuno obolenje “t.i. blokad”, ki jih predpisujejo ortopedi.npr. Kenalog Xy. Meni jih je na pri pregledu predpisal kar dve in se je moje počutje bistveno poslabšalo.
Še tole:Sama sem do teh informacij, kako se znebiti težkih kovin prišla šele pred kratkim, medtem, ko sem si amalgamske zalivke dala odstraniti pa že dolgo nazaj brez kakršnekoli zaščite .Ali je torej pri meni smiselno začeti z algami ali najprej s čemaževo tinkturo oz. kako naj se sploh tega lotim?
Lepa hvala za vse vaše odgovore!
DMSA se res uporablja tudi za razstrupljanje težkih kovin iz telesa, predvsem svinca, arzena, živega srebra, paladija, kadmija. vendar, pri avtoimunskih boleznih je potrebno biti previden in sicer že pri testu, ker lahko DMSA izzove poslabšanje.
Avtoimunske bolezni so zelo pogosto povezane s težkimi kovnami, ampak za razstrupljanje potrebujete dobrega terapevta, ki vam bo v pravem času “dovolil” jemanje DMSA, ko bo telo na to pripravljeno (zadosti stabilno). Jemanje alg je vedno dorbo, ker vežejo težke kovine, vendar samo čiste alge, ne onesnažene.
LP