Najdi forum

BLIŽA SE 1. NOVEMBER

Spoštovane (-i).

Bliža se praznik spomina na naše drage, ki so prešli iz tega sveta v nebesa, v novo življenje, v mir in počitek… Spominjamo se naših malih angelov, ki nas spremljajo in varujejo…

Mi tu pa ostajamo v spominu in bolečini…

Enkrat se srečamo, ko pride naša ura…

Vse dobro želim in naj bo bolečina žalosti čim manj skeleča…

Vidka

Sem se spomnila na vse vas in obiskala Park Zvončkov ter prižgala svečko.

lp

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

Lianna – hvala – v imenu vseh!

Lep pozdrav.

Vidka

Tudi jaz sem s svojima otrokoma obiskala park zvončkov.Prvič sem bila tam in -grozno mi je bilo ko sem tam videla mamice očke ,babice …ki so prižigali bele svečke……..tudi mi trije smo se poklonili tem majhnim angelčkom ki so žal tako hitro odšli na oni svet-!!?????
ZAKAJJ????????
Tako hudo mi je bilo za vse starše ki so to prestali,zato vam želim da se jih spominjate z nasmehom in vso nežnostjo,kajti prepričana sem da vas imajo radi in vas varujejo

Lep pozdrav in da veste da se velikokrat spomnim na njih in vas ki ste žal to prestali!!!

Moje sožalje vsem in naj vam posije sonček!!
Mateja

Nikoli ne bodo pozabljeni.

Park zvončkov smo obiskali vsi štirje – poleg naju z možem tudi obe deklici. Naša dojenčica tam vedno skrivnostno potihne, nikoli ne tuli v vozičku – kot je drugače v navadi – ampak le mirno sedi in gleda. Drznim si staviti, da čuti… Najmanjši otroci so najbolj dojemljivi…

Srečna sem, ker šele zdaj vem, kako zelo polno ljubezni je moje srce. Tega me je naučil moj mali fantiček, ki je in bo za vedno ostal del naše družine.
Naš zvezdiček *

Drage mamice, vse imate v mojem srcu posebno mesto.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Tudi jaz sem na Polju belih vrtnic prižgala svečko v spomin na vse angelčke, ki jim ni bilo dano živeti.

Bodite močne!

Tudi mi – jaz, mož, oba otroka – smo bili v Parku zvončkov in prižgali svečko.

To je res poseben prostor, poln tople energije.

Naši pikci so in bodo vedno z nami.

New Report

Close