Najdi forum

Blazina za dojenje

Pozdravljene

Zanima me kje se kupi blazino za dojenje. Izgleda kot kakšen rogljiček, primerna za sedeče dojenje. Videla sem že da jih uporabljajo tudi kot blazinice za pregrado v posteljici novorojenčka, pa še kasneje lahko ima otrok za crkljanje.

hvala
Petra

V trgovini Šparovček sem za darilo kupila rabljeno, vendar zelo lepo blazino, kot jo ti želiš.

Tudi zase bi jo rada, vendar jih nimajo več. Bila pa je slovenska proizvodnja, blagovna znamka Rina, vendar nič več ni pislao.

Na pomoč, kdor kaj ve.

Liza

Prijateljici sem kupila blazino, kot jo ti želiš, slovenskega izvora, vendar v trgovini Šparovček (rabljena oprema). Bila je v zelo dobrem stanju. Tudi zase želim enako, vendar ne vem, kje se kupi. Blagovna znamka je Rina. Drugih podatkov ni bilo.
Če kdo kaj ve, naj pomaga.

LP

Liza

http://www.rika123.com/

Našla na spletu!

LP

Liza

HVALA ZA INFORMACIJO

SEM ŽE NAROČILA IN DOBIM JUTRI!
Cena 7.200,00 + 2.000,00 poštnina. Plačilo po povzetju.

Petra

Blazine ima RAZGORŠEK Celovška 150 Lj. (Slovenijaavto). Jo pa tudi jaz prodam – skoraj nova, lepa bela stvarca, za 6000 sit (nova okoli 11000).
LP!
Lidija

Tudi mene zanima kako se kaj obnese. Sporoci! Lep pozdrav, Natasa

Kako se obnese? Od kod ste?

Jaz sem jo kupila in jo uporabljamo za ležanje na sedežni. Dojenja z njo se nisem mogla navaditi, ker te preveč fiksira na eno mesto, jaz pa dojim povsod. Skratka, po moje ni vredna tega denarja. Mogoče imajo druge drugačne izkušnje.
LP, Ivana

Pri nas se je dobro, saj sem bila 24-urna mlekarna … Na blazini sem spočila roke. Sedaj je blazina v vlogi naslanjača za otroke.
LP!

New Report

Close