Najdi forum

Skupaj sva bila 9 let. S nekajkratnimi premori. Od tega je že 1 leto. Stara sem 30. Rada bi si ustvarila svoje življenje, pa ne gre. Bivši fant me neumorno kliče, vabi vsepovsod in pravi, da takšne kot sem jaz, ne bo dobil. Da sva skupaj rasla in da sem mu pisana na kožo. Lahko bi rekla isto, s to razliko, da mu ne zaupam nič več. Zgodb, ki sva jih preživela, je bilo ogromno. Lepih in manj lepih. Zakaj toloko časa ne popusti, čeprav mu ne dajem nobenega upanja več?

Me pa mori, ker mi ni vseeno. Vem, da bi se lahko super razumela, če ne bi bilo za nama toliko takšnih let. Še vedno ga imam rada, vendar z njim verjetno ne bom več. Problem pa je v tem, da moškega, s katerim bi lahko bila (kdor je imel to možnost v tem letu), non-stop primerjam z njim. Kljub temu, da so lahko v mnogih stvareh super. Ko pride do stopnje, ko bi se odnos lahko premaknil dalje, ostopim. Našla sem se v začaranem krogu, iz katerega ne znam.

Prosim Vas za nasvet.

Hvala in lep dan želim vsem

Spoštovana Anna, nihče se ne more odločiti namesto vas, vandar je jasno, da ste v vseh teh letih oklevanja svojega bivšega spoznali do te mere, da si prihodnosti ob njem nepredstavljate.Povejte mu to razločno.Ker pa je imel tudi dobre lastnosti ,ki jih cenite,je povsem razumljivo, da boste TAKŠNE DOBRE LASTNOSTI, NE PA NJEGOVE DOBRE LASTNOSTI, iskali tudi v bodočem partnerju.Glede trajne zveze nasploh pa se resno vprašajte, ali si jo zares želite

Najprej naredi daljšo pavzo. Torej si vzemi čas samo zase, za prijateljice.
Ne naredi napake! Ne vračaj se. Poznam par, ki je to naredil po 14ih letih zveze in se nato odločil za otroka. Nastala je milo rečeno katastrofa.
Če te nadleguje mu daj jasno sporočilo, DA ZAHTEVAŠ MIR ZASE. Če ne bo odnehal ga prijavi.
Ko boš trezno in v miru, čustveno pomirjena in ohlajena razmislila, boš natančno vedela kaj narediti z njim.
Morda se boš vrnila k njemu, morda boš našla tistega pravega. Če takole “cincaš” ta skoraj zagotovo ni pravi.

Roman, všeč mi je tvoj odgovor. Mislim, da si pravi fant, v smislu, z glavo na pravem mestu. Zanima me kaj več o tebi.

pozdrav

Hmmm…. Hvala za kompliment.

New Report

Close