Najdi forum

Dans sm bla na pijači z dobrim frendom, ki je hkrati tut moj bivši.Skupaj sva bila pred tremi leti, od takrat naprej pa sva frenda…Končala sva zaradi bedastega razloga, predvsem sem bila kriva jst…Pa ne da bi naredla kako hudo napako, ga prevarala ali kaj podobnega. Napaka je bla v tem, da sm bla jst takrat stara 17 let in me je metalo 100/h! On pa me je imel ful rad še leto po tem…In sama vem da nisem bla pripravljena na resno zvezo, čeprov sm ga tut jst imela rada. Potem sva mela še nekaj priložnosti bit skupaj…začet zvezo, ampak nekako “se nisva najdla”…Ko je bil v vosjki sva se dostkrat slišala po telefonu (no sej se še zdej) in mi je posredno dal vedeti da bi bil še zmeraj z mano…ampak pol je blo poletje in poti so se za nekaj časa razšle…V tem času pa je našel punco s katero sta postala zelo resna….poznal jo je že pol leta prej in sta bila skupaj, ampak ni bila še prava veza… Še zdaj sta skupaj.
Bistvo vsega je, da je meni vsak dan bolj žal da nisva skupaj in se vedno bolj zavedam kaj sm izgubila. Od takrat sem imela le eno resno zvezo, pa še ta se je končala klavrno in me je močno prizadelo…in veliko avanturc saj sem v tipih iskala njega… Hudo mi je, žal mi je da sm bla taka trapa…Ne bi rada razdirala veze, ker vem da ima punco rad in vem kako bi se jst počutila če bi mi katera skakala v zelje…Ampak nekje globoko v sebi upam…upam na njega. Včasih imam občutek, da je on moja usoda…samo počakat moram. Nevem, mogoče je vse samo moja domišljija, moje hrepenenje po njem. Vesela sm, da sva vsaj zelo dobra prijatelja…on je edini tip…moški prijatelj ki mu lahko povem vse.
Ima kdo podobne izkušnje? Se vam je zgodilo kaj podobnega in to še zdaj obžalujete? Mislite da je še kaj upanja za naju?

Čao Blondy!
Mogoče imam podoben “problem”, za katerega sem že razmišljal, da bi ga “objavil”, pa si ga sedaj ti, tako da bom kar tebi povedal svojo zgodbo, pa če se najdeš vmes bom vesel, ali če nama kdo odgovori, tudi.
Najprej ti bom pa odgovoril tisto kar najbolj upaš. Upanje umre zadnje. Zaradi upanja smo ljudje kar smo, pa hvalabogu, da je tako.
Torej, pred 15 leti, imel sem jih 17,18, sem imel punco, ki se mi je “zgodila” na sanjski način, v zasneženi koči, na praznovanju novega leta. Poznal sem jo že od mladih nog, saj je iz iste ulice, a, iskrica je preskočila ravno tam.
Nekaj mesecev sem bil totalno utrgan, živel sem v devetih nebesih, tako sem bil zaljubljen. Do nekega večera, ko mi je v lepem pismu sporočila da je konec, brez da bi navedla globlji vzrok, in z lepimi željami za nadaljnje prijateljstvo.
Po prvem šoku in tednu joka sem se pobral, ter začel v svoje življenje sprejemati to dejstvo da je ni, ostala sva res dobra prijatelja in si bila še naprej simpatična.
Potem pa vojska, en fax, druge obveznosti, poti so šle počasi narazen, ona je imela resnega, prijaznega fanta, jaz sem spoznal mojo ljubezen, se poročil,
sedaj živim lepo družinsko življenje, brez problemov, z ženo se ljubiva, imava dva sinčka, itd, itd, bivša pa je šla s tem fantom narazen in je že nekaj let sama.
Vsaj koliko vem, ker je čez teden v prestolnici, jaz sem v našem rojstnem kraju.
Sama lahko izračunaš, koliko je sedaj stara.Vidiva se vsake toliko, ravno to pa je problem. Navkljub moji veliki ljubezni do žene, me še vedno stisne pri srcu, ko jo vidim. Še vedno mi postane toplo in prijetno, in počutim se prav neumen ko se pogovarjava, ker se vedno bojim, da nebi preveč očitno kazal tega do nje.
Pa čeprav, bi po eni strani rad. Rad bi ji povedal, da bo en del v mojem srcu ostal vedno rezerviran samo za njo, pa ni treba da kdo za to ve. Rad bi ji povedal da jo imam še vedno na en način rad, čeprav imam tudi ženo neskončno in za nič na svetu nebi tega spremenil. A se bojim da bo narobe razumela, da bo mislila da mi doma škripa in da se ji hočem prištulit, ali da bo mogoče, če je sama, mislila da lahko računa na kaj več, česar jez nebi hotel, čeprav ne vem, če bi se branil,
da lahko nekoč z njo nekam izginem za tri dni. Naj ji povem to kar čutim do nje,
da mi bo za vedno pri srcu, ali naj pustim, da mi življenje mine s to skrivnostjo v srcu, ker vseeno nebi rad videl, da misli, da sem premalo odprt ali pozoren do nje.
Zmeda kaj? upam pa da ti bo kaj pomagalo,
Končno si še zelo, zelo mlada, in upanja imaš tako še zanj, kot za drugega.
Takrat ko me je pustila, sem pač ugotovil, da je za skupno pot potrebna ljubezen od obeh, česar pa od nje ni bilo verjetno dovolj, zakaj bi torej objokoval to celo življenje?
Mogoče je tudi s tem fantom tako, da mu le manjka nekaj ljubezni do tebe, in če je tako, se ne obremenjuj, ampak let it go, živi in pusti živeti.
Še pred tem pa, mu vseeno piši. O vsem. Pa boš najbolj vedela.
Vse najlepše ti želim.

Blondy!
Joj joj, imam isti problem kot ti!In to se vleče že kar nekaj let!Tudi on ima zdaj resno punco jaz pa žalujem za tem kar sem izgubila ker sem bila trapa!Upam da je še kaj upanja za naju Blondy…on bo vedno v mojem srcu!!!!In včasih me obda občutek da me ima še vedno nekje skrito v njegovem delčku srca!?!
Lp

keka je pisal/pisala:
>
> Blondy!
> Joj joj, imam isti problem kot ti!In to se vleče že kar nekaj
> let!Tudi on ima zdaj resno punco jaz pa žalujem za tem kar
> sem izgubila ker sem bila trapa!Upam da je še kaj upanja za
> naju Blondy…on bo vedno v mojem srcu!!!!In včasih me obda
> občutek da me ima še vedno nekje skrito v njegovem delčku
> srca!?! UPAM!!!
> Lp

veš kva vam povem, vse pičke ste smotane najprej se igrate pol vam je pa žal.
po toči je prepozno zvoniti. zdej se pa rajs dol daji al si jo pa drki
prou ti je in nc se mi ne smilš

blondy! mislim da ima ninja kar prav ..le da je to povedal v grdi obliki ….imam podoben položaj kot ti..po 3 letih se mi zdi da me je kar odvrgla kot kakšno stvar katero po uporabi odvržeš..in potem še od mene zahteva da ostaneva prijatelja ????kako naj bom z osebo katero še vedno ljubim in hrepenim po njej prijatelj ?? jaz že ne..imela je vse kar je hotela in zahtevala od mene od pozornosti nežnosti do vsega..po treh letih pa me kar tako pusti in še zahteva os mene da ostaneva prijatelja…moj odgovor je : odločno NE !! rekel sem ji da če je že tako odločila ( spoštujem njeno odločitev ) naj me pusti živeti svoje življenje ..čeprav je to težko poskušam biti v sebi močen in odločen ! Marko

Tudi ko sem sama prebrala sporocilo od Blondy, sem najprej pomislila: “Evo se ena, ki ni bila zadovoljna s tem kar je imela in je hotela se vec… ko je v bistvu imela vse!” In kako prav imajo fantje ko recejo, da so punce oz. zenske tako komplicirana bitja, ker nimajo pojma kaj hocejo. In taki primeri samo se potrjujejo to pravilo. Ceprav so zadovoljne, a ko se pojavi vprasanje: “Ali je to to? Ali je on pravi? Zadnji?” Je odgovor, ko so punce se bolj mlade… “Mogoce je pa kje se kaksen boljsi, sej sem se mlada, bom pogledala, kako je pri drugih…” In ko ugotovijo, da je bil tisti res pravi… je on ze zacel novo zivljenje z drugo. In to je kazen za izbircnost! Najraje bi rekla: “Prav jim je!” A upam da se ne bo isto zgodilo tudi meni, ker sem punca 😉

Blondy čisto te zastopim samo zato ker se to meni dogaja drugi pa pišete kot da se to vam ne bi moglo zgoditi in da je to nekaj tako krutega kar je oz. sva naredili…čas otroštva, pubertete…si pač bolj razigran in ne misliš še tako z možgančki…in ti je seveda potem žal ampak ne nas zato obsojat!!isto bi mislili vi če bi se vam to zgodilo pa ne rečt;da se vam to že ne more zgodit!!

Blondy oglasi se če bo kaj novega!Pred kratkim sem tudi jaz govorila z mojo prvo ljubeznijo-njim- in ga imam zdaj kar naprej v mislih moj sedanji fant je pa zlo začuden kaj je zdaj z mano da sem tako oddaljena samo mu tega ne morem povedat…Umes sem že imela veliko fantov..jih imela rada..ampak nobenega tako kot -njega-
čao čao, keka

Še ena, ki ima podobne težave.
Z razliko, da sem nekoliko starejša, ampak to ne igra vloge. Skupaj sva bila pet let in pol, zdaj že dve leti nisva več par. On ima drugo, jaz pa počasi dojemam, da je to to.
Klasična zgodba. In ena izmed mnogih. Zdi se mi, in to sem mu tudi povedala, da je samo on, ki mi lahko ponudi vse, kar potrebujem. Povedala sem tudi, da je bila tisto moja velika napaka. Pa se ne da kaj dosti prepričat. Ne vem, nekateri mi pravijo, naj počakam, drugi, ki imajo podobno slabe izkušnje kot on z mano, pa pravijo, da ni šans, da bi bla še kdaj skupaj.
Kakorkoli že, mene ne zanima kaj dosti, kaj je bilo, kaj kdo misli in kako on vse skupaj dojema.
Zanima me, samo, KAKO NAJ GA DOBIM NAZAJ!
S tisto, s katero je, se mi zdi, da ni preveč zadovoljen. Povedal mi je, da je nenormalno ljubosumna, sicer pa tudi če ga vprašam o njej, nerad govori. Pa tudi kar pove, je vse skupaj brez kakšnega navdušenja. On pa še kar vztraja. Obenem pa mi razlaga, kako gleda najine slike, hrani moja pisma…
KAKO NAJ GA PREPRICAM, da se ne bo še enkrat nategnil (on pravi, da ne gre še enkrat na led). KAKO NAJ MU POVEM, da je čas prinesel svoje in da so se stvari popolnoma spremenile v teh letih? In konec koncev, KAKO NAJ DOSEŽEM, da tisto, kar sem naredila (šla z drugim in ga zelo prizadela), vsaj malo pozabi in mi verjame?
To je moja zgodba – v grobem. Trenutno mi to pomeni največ in če bom spet z njim, bo izpolnjena moja življenjska želja. Prijazen dan vsem I.
P.s. Za njim so bile zveze in zvezice, pa vse skupaj bolj na kratek rok. Recimo avanture. V glavnem, ni se obneslo.

Veš, Blondy, v življenju je že tako, da velikokrat spoznamo, kaj smo imeli, ko to ali tega izgubimo. Vprašanje je, ali bi te obnovitev te veze res poplnoma izpolnila. Občutek imam, da ga ravno zato, ker ti je tako zelo žal in ker nimaš sreče z drugimi tipi, močno in preveč idealiziraš. Možno je, da je on svoj ideal že našel v sedanji punci. Všeč mi je, da ne želiš razbijati njegove veze. Tako je tudi pošteno s tvoje strani, saj si v končni fazi ti razdrla prvotno vezo. Kar koli namigovati mu, da ti je žal, mislim, da res ne bi bilo na mestu. V primeru, da čuti kaj podobnega kot ti, ti bo to tudi povedal oz. povedal tudi svoji sedanji punci. Seveda, če je tako super, kot misliš ti. Vsekakor pa ne bodi ti tista, ki boš razdirala njuno zvezo.
Počakaj! Daj času čas! Lp Urša

Moje mnenje je da poveš tvojemu bivšemu, da ga še vedno čakaš in da si sedaj pripravljena na resno zvezo. Če te še ljubi bo tvoj.

lepo pozdravček vsem!

rada bi samo povedala-predvsem Blondy-če se še spominjaš/te..kaj o temi bivši…..saj veš priložnost zamijena ne vrne se nobena…sedaj pa se je vse spreobrnilo!!spet sva našla ljubezen drug v drugemu in tudi ugotovila da sva se vedno imela rada ne glede na to da sva imela umes fante oz.punce!! kot sem pisala bi res vse dala da popravim tisto napakico v preteklosti …da se to ne bi zgodilo…ampak zdaj kar ne morem verjeti da ga imam spet nazaj!! res ne bom naredila še ene napake–ne bom ga več izpustila iz rok! ljubim ga!
torej za vse vas je še upanje–ne obupajte!!!!!in čakajte svojo ljubezen!–naredite kaj zato!kot sem jaz in zdaj je spet ves moj!!!!!!!

lepo pozdravljeni pa oglasite se kaj -kako in kaj!?

čaw čaw

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close