Najdi forum

Pozdravljeni!
Pred mesecem dni sem se razsla s fantom, zvezo je koncal on, saj sva se mocno skregala(za brezvezne stvari) in potem mi je rekel da on nic vec ne cuti.
Sedaj se redno zabava, hodi ven s prijatelji in mi tudi posilja slike z teh zabav.
Teden dni po koncu najine zveze je prisel se k meni prespat(rekel je da nemore brez mene in da mu je zal, zjutraj pa cisto druga zgodba).
Zacela sem ga ignorirati, se obracati vztran od njega in to ga je zacelo tako zelo motiti, da je na eni zabavi celo prisel do mene in mi to tudi povedal. Pokazal mi je tudi da ima se vedno vse najine slike, se vedno ima mojo zobno scetko(ki sem jo pustila v njegovem stanovanju). Tisto noc me je tudi iz cistega mira poljubil (mogoce zaradi opistosti) pred vsemi. Hotel je tudi kak vec, vendar nisem hotela. Skusala sva se pogovoriti o najini zvezi vendar nama nikoli ne uspe nic doreci. Ko je pijan mi govori, da me ima rad, vendar trezen to vedno zanika in mi govori da me je prebolel in da nic vec ne cuti… hoce biti moj prijatel, me prosi ce sva lahko prijatelja, vendar jaz do sedaj tega nisem hotela.
Prosim pomagajte! Kaj si naj mislim?

Dokler ne dobi boljše, te ima v rezervi za seks….

New Report

Close