biti nekomu ljubica
Pozdravljeni. Mene zanima kako ste lahko nekomu ljubica? a ni to ponižujoče za žensko, da je vedno druga? se res tako močno zaljubite v enega tipa, da ste pripravljenje to prenašat…v čem je point? nisem se nikoli poglabljala v te zadeve dokler sama nisem bila ljubica nekomu:) torej klasična zgodba: govoril je, da mu gre ženska na živce, da ga kar vse boli, ko je z njo in, da jo bo pustil. Seveda sem mislila, da je iskren do mene…in sva bila skupaj. 1x. Mešane občutke sem imela. Ni mi bilo to to ampak sem ga tako močno vzljubila, da sem nameravala nadaljevati seveda brez njegove punce. Potem pa mi frajer reče, da naj počakam, da gresta prvo na dopust in, ko pride z dopusta, da bo razčistil z njo. halo? ok glupa sem, ker sem mu vse verjela ampak kako so glupe šele tiste, ki nadaljujejo take zgodbe..pač bila bi tipična ljubica nekomu, vedno druga in vedno bi ga morala čakati. On pa bi obljubljal in obljubljal. Čeprav sem bila močno zaljubljena v njega sem prekinila vse skupaj. In zdaj me bolijo njegove laži, boli me srce. Zdaj v vsakega drugega dvomim čeprav so samski. Ali je res to kar mi govori in kakšne namene ima. In držim distanco. S tipi, ki so v vezah pa nikoli ma res nikoli več ne bom imela nič. ne morem trditi, da sem zdaj spoznala krasnega fanta, ker ne zaupam več. Pa lahko, da je dober in oh in sploh ampak me je tako prekleto strah, da bom spet ranjena. Ne vem…
Nismo vse ljubice (bolje bi bilo seksfrendice kot ljubice) tako naivne.
Moj nikoli ne obljublja nič, ne govori, da se bo ločil. Midva imava poštene odnose: sva prijatelja, ki kdaj pa kdaj seksata. Več pa nikoli ne bo. On se ne bo ločil, jaz ne pričakujem, da bova kdaj v resnem razmerju. To je to. Če najde drugo jo pač najde, če najdem jaz drugega ga pač najdem.
Ok, če sta tako zmenjena ni nič narobe. Pravim za take, ki ti nekaj obljubljajo in nakladajo tja v tri dni. Sicer imam tudi sama za sex nekoga ampak sva oba samska in nimam baš nekih čustev do njega, se pa štekava in se imava lepo, ko sva skupaj.. Kot sem že napisala se ne mislim več spuščat v nekaj z nekom, ki ni samski.
Seveda mi je v redu, ker sva s tem novim tipom zmenjena samo sex, cartanje in nič več. Razumeš zdaj? in jaz nikjer nisem napisala, da sem super…njegova punca mi ne predstavlja nobene grožnje in me ona sploh ne zanima. Zanima me kako ti lahko nekdo piše po cele dneve in te kliče in govori, da te ima rad in tvezi o poroki in o tem, da te nikoli nikoli ne bo prizadel. Mislila sem, da je iskren…na koncu pa je povedal, da je dopust že plačan in, da je ne more tako prizadet. A mene pa lahko? in jaz naj čakam, da prideta z dopusta? eh cincav tip brez hrbtenice jaz pa ga kovala med zvezde.
Precious, je ponižujoče, vsaj zame. Ampak imam itak celo življenje probleme s tipi, ko je potem nekaj let suša, je tudi poročeni sodelavec v redu. Na začetku sem imela še slabo vest, sedaj jo nimam več. Sem pa zaradi tega vedno slabe volje in zagrenjena, kar opazi tudi okolica. Vse tiste, ki trdijo, da jim je vseeno, ker ima ženo, v bistvu lažejo sebi in drugim. Ni mi vseeno in najrajši bi videla, da bi se ločil in zaživel z mano.
čisto enostavno, tip je pač nakladal zato, da si se zagrela zanj. Na te fore pač padaš. Sedaj seksaš z nekom, ki je do tebe odkrit, ampak to ti sploh ni zanimivo. tvoje srce pogreša nakladanje o ljubezni, poroki in blabla blabla.
pravo vprašanje torej je: zakaj ti je več do osladnih laži kot do preproste resnice?
Lej to je bila moja prva taka izkušnja in naslednjič ne padem več na take fore. Res je: moje srce pogreša nakladanje o ljubezni, če je zate to nakladanje-ljubezen. Zato, ker hrepenim po ljubezni. In on je to vedel…nudil mi je varnost, mi stal ob strani, ko sem imela težave, me podpiral. Ne maram laži, ker sem sama iskrena. In danes sem se odločila, da se ne bom več ukvarjala in trpinčila s tem. Ta novi enostavno ne izvabi iz mene tisto najboljše. Zaradi njega nisem med oblaki in njegov sms me ne razveseli. Je pa res, da me poteši in sex je fantastičen, boljši kot s tem prvim..to pa je tudi vse. Torej zame je ta zgodba zaključena. Hvala za komentarje. LP