Najdi forum

bioset posteljnina

Dober dan!

Danes pride k nam radiostezist, da premeri sevanje v spalnici. Zanima me, kakšne so izkušnje, v kolikor ste postavitev postelj spreminjali, ali vam je to kaj pomagalo. Omenjena družba – radiostezist prodaja tudi bioset posteljnino, mislim da je to merino volna. Ne predstavljam si, da bi se v tej vročini ulegla na to. Kaj pa čiščenje… itd.

Zanimajo me predvsem vaše izkušnje in priporočila.
Lep dan še naprej,

Če gre za radiestezista, ki deluje za neko firmo s sedežem v Kopru, potem bi bil absolutno proč vržen denar, če bi se odločila za nakup posteljnine in ostalih čudežnih zadev. Iz omenejne posteljnine so pred časom opravili analitične vzorce in ugotovili, da se PRAV V NIČEMER ne razlikje od navadne posteljnine.

Kar pa zadeva strokovnosti radiestezijskega merjenja, ni vredno izgubljati besed, kajti o tem, žal, nimajo najmanjšega pojma.

Se pa, seveda, o tem še sama informiraj, kajti le če boš (tako kot jaz) sama prišla do realnih ugotovitev, se boš pravilno odločila.

Lep pozdrav,
Modra

Volna je ze prava stvar, tud v tej vrocini, vsaj po mojih domacih izkusnjah..Uporabljamo pa le pregrinjalo preko modracev in vzglavnike.. Vsaka prava volna je zagotovo “BIO”, tudi ce ni se bioset, hehe.. Nekateri pac znajo narediti biznis in najti tudi cloveske ovce, da jih ostrizejo.. Zato bodi zelo previdna, predvsem pa nikar nicer ne kupi pod prvim vtisom predstavitve in kvazi meritve.. Vzami si cas za premislek, se boljse pa za neodvisno preverjanje..

Modra ti, vsaj po mojem mnenju, zelo modro svetuje.. Me zelo zanima kaj porecejo drugi..

Vprašanje za Modro – do kakšnih ugotovitev si sama prišla ?
Tudi jaz sem kar skeptična glede teh radiostezistov.
Hvala in lep dan

New Report

Close