Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija BIORESONANČNA TERAPIJA – kje in vaše izkušnje

BIORESONANČNA TERAPIJA – kje in vaše izkušnje

Živjo !

Ker imamo hudega alergika, bomo poskušali še z bioresonančno terapijo, zato vas prosim za posredovanje čim več informacij, kako se je obneslo in kje ste to izvajali !?

Najlepša hvala za odgovore !

urš@

Bioresonanca!!?? ne hvala. metanja denarja proč. tako ali tako ti po testiranju rečejo da izloči vsa tista živila ki so največji alergeni – mleko, jajca, pšenica, klor, agrumi…in valjda da pomaga.

jaz sem vsa obupana šla na bioresonanco ker navkljub dieti ni bilo bolje. banane na katere je moj malči alergičen pa sploh ni pokazalo. si moreš misliti?? in potem je rekla da morda te niso tako špricane kot one, katerih vzorce ima pediatrična.

nato sem ugotovila da je bila kriva perutnina, katero je na testiranju z bioresonco pokazalo NEGATIVNO.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Počasi umira kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan iste poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barvo oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Rincha,

te lahko vprašam pri katerem terapevtu ste bili? Zanima, ker smo te dni namenjeni tudi mi na testiranje.

Hvala za odgovor.

priporocam mag.biologije karin riznar. je prava strokovnjakinja, ki ne zdravi le alergij povrsinsko, temvec pogleda kaj se skriva za njimi.
041721407
tudi ce ti bo svetovala kaksnega drugega terapevta, ker je sama prezaposlena, se nanj lahko zaneses.

Bila sem v Podčetrtku pri Dr. Medvedu. sicer njega ni bilo, nadomeščala ga je zdravnica, katere ime in priimek sem pozabila.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Počasi umira kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan iste poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barvo oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Pozdravljena!

Moj mož je bil alergičen na vse živo cca. 30 let. Poskušal je vse mogoče, od tradicionalne medicine do raznih bioenergetikov, pa ni pomagalo nič. Pomagala je edino stroga dieta in tablete. 3 leta nazaj pa je poskusil še bioresonančno terapijo pri dr. Romanoviču na Vrhniki. Nekaj časa je hodil k njemu, zapravil tudi precej denarja, ampak od takrat naprej lahko je vse. Nobenih problemov nima več. Jaz sem bila na začetku zelo skeptična, ker v take stvari ne verjamem, ampak njemu je pomagalo.

Mene pa zanima kolk to kej stane??

lp

15000 nas je stal prvi pregled. terapija pa je cca 150000

V Rogaški pri Brigiti Niegelhell je prvi pregled (testiranje) 11.000, terapije pa so po 5.000 – polurne, za celourne pa ne vem. Mi se (še) nismo čisto odločili, zato nimamo kakšnih izkušenj iz prve roke, poznam pa družino, ki jim je bicom zelo pomagal. Lp, Marta

Pozdravljeni!

V Mariboru stane pregled 10.000,00 sit, terapija pa 5.000,00 sit.

LP!
Teodora

Po vsem kar slišim tudi jaz razmišljam o tej terapiji, ker mi homeopat ni znal pomagati. Mi lahko nekdo opiše kako izgledajo te terapije?

Hvala.

xyx,
prosim,zaupajte mi,katerega homeotata ste obiskovali ?
Kako dolgo ste jemali zdravila ?
Vnaprej hvala.

Jaz imam z bioresonanco samo pozitivne izkušnje. Kar so mi rekli na Dermatološki, da ne smem, je bilo z bioresonanco skoraj vse ovrženo. Nova dieta mi je veliko bolj ustrezala. Sedaj je že dobrih 7 mesecev od zdravljenja z bioresonanca in atopijski dermatitis miruje. Jaz priporočam Petro BENČINA iz Kranja.

Pregled pri Petri je 12 tisočakov, terapija 7. Vse skupaj sem zapravila 40 tisočakov.

Hodim k dr. Živanu Krevlju, homeopatske tabletke pa sedaj jemljem že 7 mesecev. Izboljšanj pa ni videti, tako, da že malo obupujem.

Nataša, koliko časa si pa čakala na vrsto pri Petri Benčina?

ziuo

Tudi mi smo bili v Podčetrtku v ordinaciji dr.Medveda in imamo zelo pozitivne izkušnje. Naš mali je imel od svojega tretjega meseca obupno kožico (le po obrazu), pomagala je le neka zelo močna steroidna krema. Res je bilo hudo z njim! Po prebranih prispevkih na tem forumu smo se odločili it na test v Podčetrtek…vsi medicinski testi so bili do takrat negativni…odkrili so nam 11 alergenov…po tem smo se odločili za terapije, ena terapija traja cca. 1 uro, za vsako skupino alergenov pa je potrebno narediti eno. Od dneva prve terapije nismo niti enkrat več uporabili steroidne kreme. Res pa je, da se je potrebno držati navodil, mi smo bili na dieti takoj od testiranja do terapij (cca. 3 mesece), v času terapij in cca. 14 dni po njih je dieta obvezna!!!! A brez nje uspeh ni zagotovljen. Poleg tega je potrebno upoštevati navodila za uvajanje alergenov po terapijah…največ en na dan in postopoma v malih količinah…nam se je obrestovalo…mali je že skoraj vse…koža na obrazu je lepa in je pravi “maneken”!
O denarju pa tole…testiranje stane 15000, ena terapija pa 12000, mi smo jih imeli 10, pa smo dobili 20% popusta. Ampak nič ne odtehta porabljenih tisočakov, ko vidiš da otrok ne trpi več!
Torej….odločitev je od vsakega posameznika…je pa potrebno verjeti in dosledno upoštevati navodila! Tudi midva sva bila skeptična…rezultati pa so naju prepričali!

zadovljna starša

New Report

Close