Bioresonanca v Rogaški Slatini
Pozdravljena Biserka.
Jaz sem mojga tudi peljal ampak imam slabe izkušnje na žalost.
Vsak dan so zdravli kao nekaj novega pa jetra pa ledvice itd…
Kupil tudi nekakšne zeliščne tablete sem kupil ampak težave ostale.
Ko sem ga prvič peljal v Podčetrtek k pokojnemu Dr.Medvedu je bilo boljše.
Pa smo delali kako naj rečem po starem.Sicer je ta zdravnica mnda tudi tam delala ampak mislim ,da ne nadaljuje žal z takimi rezultati.
Sicer vem, da denar ni ovira in da smo starši pripravljeni vse naredit za otroka.
Ampak če ni rezultatov je vprašanje smiselnosti.Za razliko od Dr.Medveda ki pa je takoj a začetku povedalće po terapiji ne bo rezultatov ne bo potrebnoo plačat.Se tu to ni zgodilo.
Sicer ne vem koliko je tvoj sin star ampak predlagam ,da se v prvi vrsti pogovorita in mu razložiš da tega žal pač ne sme jest.Tudi takrat ko tebe ni zraven da bi ga opozorila.Z tem bosta že veliko napredovala verjami.
In če ni dodatnih alergenov bosta brez večjih težav to obvladala.Saj je še veliko drugih sladkih stvari za poslatkat a ne.
Mogoče pa naredita samo kakšne 2-4 bioresonance da vidita rezultat.Ampak če arašidov ne boste prvo odstranili iz prehrane sploh ne bo pomena.
Pozdravljen!
Najprej hvala za nasvet in odgovor. Moj sin je star dve leti in ne uživa arašidov. Vseeno sem hotela, da vidim, kaj bodo rekli v Rogaški in če mu bodo ugotovili to alergijo in mogoče še kakšno. Ima, pa zelo močno alergijo. Probala bom, pa bom videla. Tudi v Mariboru imajo to, ampak sem brala na forumih, o samih negativnih izkušnjah.
problem pri arašidih/kikirikiju je da ni le v obliki da bi vedel to pa je arašid, temveč so tudi prikrito dodani, zato mi če piše na izdelku lahko vsebuje oreške tega izdelka ne kupimo, pa če tudi lahko vse drugo le arašidov ne. drugače pa ne vem, najbolje je da ne uživate prepovedanih stvari.
sama pa sem slišala da še vedno hodijo v Podčetrtek, v zdravilišče, k nekomu na bioresonanco in so ful zadovoljni, ta bi naj celo delal po sistemu daš kolk hočeš, ker tega ne računa, ampak nimam podatka k komu. bom pa ob priliki vprašala, samo da spet srečam to osebo, saj je tudi za nas tema zelo aktualna, imamo samo problem, da imamo še druge alergene.
če pa je na forumu še kdo ki ve ta podatek pa bi bil dobrodošel.
Lepo pozdravljeni!
Sem 20 let star in sem v bistvu že celo življenje precej izpostavljen alergijam. Nekaj let moram reči da sem imel mir, sedaj pa je spet kot nekakšen izbruh alergij. Čeprav so vbodni testi pokazali, da naj bi bil alergičen na cvetni prah leske in breze (kar tudi sem: spomladi kihanje in rdeče oči), se mi sedaj ponovno kažejo alergije. Praktično sem že tako obupan in zaskrbljen da ne vem več kaj naj. Je smiselno da bi poskusil z bioresonanco ali čim podobnim. Zanima me če je to za poskusit, ker nekaterim pomaga, drugim pa ne.
Hvala za odgovore
Lp