BIORESONANCA-RAZLIKE
Pozdravljene!
Kar nekaj zdravilcev je, ki se ukvarjajo z bioresonanco in ne boste verjeli tudi cene so različne. Mi smo se naročili v zdravstveni zavod REVITA, ki je za polovico cenejša od ENERGETSKEGA CENTRA MURGLE.
Sedaj se pa sprašujem ali je v Reviti enako kvalitetna bioresonanca? Ali tudi oni naredijo dobro? Zakaj taka razlika?
Lp, in hvala za odgovore
mene in mojo deklico je testirala dr. iz Revite: nobenih alergij, pri naši samo jajca, mleko in pralni praški (v resnici je alergična na skoraj vso hrano). V Kranju je Bončina – Rupel veliko cenejša od njih, je odkrila veliko alergij (testiranje v razmiku 2 tednov). Nismo se podali v počasno metanje denarja stran, ampak v hitro; terapije pri W.
Hudim alergikom alternativa nič ali skoraj nič ne pomaga, dobra je za odkrivanje alergij. – po mojem mnenju.
lp
Po mojem mnenju pa OLAJŠA simptome: ko imamo virozo, bakterije, zelo slabo kožo, ji terapija ful dobro dene. Drugače pa glede alergij ni napredka, se je pa črevo zelo popravilo.
Golenhofen je res ful drag, aprila je podražil iz 37 na 45 €, že sama razmišljam o tem, če ni to metanje denarja z lopato skozi okno, do zdaj sem dala več kot 150.000SIT….