Bioresonanca pri Dominiku Golenhofnu
Dragi starši,
povejte, kakšne izkušnje imate z bioresonanco pri omenjenem zdravilcu? Ga je že kdo preveril?
Mi imamo naslednji teden pri njem prvi pregled,fantek je bil dve leti alergičen na jajca, zdaj so testi po kožnem pikanju, že dve leti negativni. A fantek vsako sezono preboli 3-4 kronične bronhitise, ki jih moderna medicina seveda zdravi z antibiotiki, ki nekaj časa pomagajo, potem se pa začarani krog iz črevesja ponovi in spet smo pri hudi virozi, ki se konča z sluzom v pljućkih. Baje je to reakcija na nek skriti alergen,ki pa ni dokazljiv z kožnimi testi.
Hvala za vaša mnenja.
PP
Jaz sem hčerko kar nekaj časa vozila k njemu, bili sva vsak teden tam, pustila tam 150.000 SIT, potem pa sem rekla, da bom poskusno nehala hodit. Ni bila zdaj tam več kot en mesec in moram reči, da je enako kot ko sva hodili k njemu. Porihtal nama je črevesje s črevesnimi bakterijami, ki jih jemlje še sedaj, pa dve črevesni bakteriji smo zrihtali brez antibiotikov, pa dve virozi. Glede alergij pa nobenega napredka. Zdaj ga imam v rezervi, ko bo mala spet bolna, glede alergij pa ne več.
Glede bioresonance.. verjamem, da je kul za odrasle, ker nas pozdravi, če v odraslem življenju zbolimo.. glede otrok pa.. dobesedno jim spreminja odziv telesa, ki kao ni pravi. Ampak ne vem, če je to dobro. Konec koncev lahko čez 10 let ugotovijo, da so z bioresonanco naredili ogromno škode. Tako da pustim, kot je narava naredila, in verjamem, da bo čas popravil.