Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Bioresonanca na Jesenicah

Bioresonanca na Jesenicah

Pozdravljeni

prosila bi za pomoč. Na Jesenicah se menda tudi izvaja bioresonančna terapija. Zanima me kdo jo izvaja in kakšne imate izkušnje.

Lepo vas prosim za odgovore

Bicom izvaja terapevtka g. Mojca na Bokalovi. Trenutno hodim k njej in mi je ugotovila alergijo na penicilin oz. antibiotike. Zaradi njih, ki sem jih dobivala po večji operaciji in lani ponovno imam blazne težave s kožo oz. Candido. Obletala sem vse možne zdravnike pa mi še nihče niti z “a” ni omenil morebitno alergijo. Tako sem se v obupu zatekla k Mojci in mi je predpisala 4x kolonik ter dieto pa dodajanje mineralov itd. Stanje se menja, od dobrega do slabega, sicer pa sem šele sredi zdravljenja tako, da ne morem reči kakšen bo končni izid. Sem pa imela pred 10. leti strašne težave po operaciji, ki so recimo po dveh letih izzvenele, sedaj so se spet ponovile, po lanskoletnem jemanju amoksiklava; seveda nisem do sedaj vedela, da sem sploh alergična na kaj. Včasih me zajema obup pa spet olajšanje..skratka zaenkrat zaupam Mojci.

Šele sedaj sem sploh odkrila tale forum, saj sem pa tudi šele sedaj ugotovila, da sem alergik in sem se pospešeno začela zanimati za te zadeve. Mogoče boš odgovor prebrala, če pa ne, bo pa mogoče koristil komu drugemu. Pozdrav!

Če imaš le možnost se zapelji kam drugam, kolegica je vozila hči skoraj 1 leto tja, pa ni bilo rezultatov, potem sta šli na Vrhniko in se je stanje vidno izboljšalo po 2 mesecih. Vmes je kolegica že obupavala nad smotrnostjo te terapije, k sreči je bila pripravljena poizkusiti še drugje.
Pa ne me narobe zastopiti, jaz samo povem, kako je bilo pri njej.

Škoda denarja, zavajanje…

Imaš mogoče izkušnje, da si lahko to napisala? Prosim posreduj nam jih!

bla sem s sinom na bioresonanci v rogaški .Zaenkrat se za zdravljenje nisma odločila mi je pa blo ful zanimivo in jaz lahk rečem da verjamem ,ker je testiranje pokazalo stvari ki sem jih kar malo pričakovala.Lahk pa tisti skeptiki malo pogledate po forumih kjer boste ugutovili da so ljudje zadovoljni in da so tisti redki ki niso.napišite še kakšno izkušnjo.

O tem je bilo že veliko govora, jaz bi le na kratko. Tega, kar ti tam napovedo, se ne da dokazati, v večini primerov rečejo, da je glavni krivec kandida. Torej sledi huda dieta, vmes dolgotrajno zdravljenje in s tem plačevanje.
V kolikor želiš kakšno zagotovilo, ga ne dobiš. Vedno ti bodo rekli, da se drži tudi zdravnikovih navodil.
Pri mojem sinu, ki je dokazano alergičen na arašide, so na bioresonanci rekli, da alergije na arašide ni. Ko sem predlagala test (v primeru zaužitja ali vdihavanja nastopi dihalna stiska), so mi rekli, da to pa ne in da v takem primeru terapije pač ne bi svetovali.
Sama sem bila na terapiji, osebno, tudi z dvema otrokoma in ko so nastopile komplikacije, so dali roke stran.

Moja izkušnja.

Odločitev pa je vaša, naj bo preudarna!

Se strinjam s Tijem, da je škoda denarja in zavajanje. Sama sem na bioresonanco peljala sina,ker je imel kot dojenček kri v blatu in so zdravniki postavili sum alergije na kravje mleko, čeprav medicinski testi niso pokazali nič. Bioresonanca je pokazala, da je alergičen praktično na vso hrano in da bi potreboval vsaj 15 terapij. To je bilo še pred uvajanjem goste hrane. Po moji strogi dieti brez vsega, se stanuje ni izboljšalo, ampak še poslabšalo, zato so zdravniki rekli naj začnem uvajat gosto hrano. In glej čudo, stanje se je takoj izboljšalo, zdaj je vse, na kar naj bi bi bil po bioresonančnih testih alergičen in ni nobenih alergijskih znakov. Skratka, čisto te prestrašijo, da bi šel na terapijo, potem pa te zdravijo za alergijami, ki ji tako nimaš oz. ki bi (pri malih otrocih) tako same minile slej kot prej.
Še to, rekli so tudi, da sva oba z malim alergična na klor, pa sva takoj za tem šla na plavalni tečaj in niti sledu o alergiji.
Podobne izkušnje oziroma razočaranje nad bioresonanco deli tudi kar nekaj mojih znancev. Aha, bila sem v Rogaški. Lp

Se strinjam s tisimi z negativnimi izkušnjami. Zadeva je popoln nateg, ki temelji izključno na strogi dieti. Če se stanje po taki hudi dieti izboljša (kar velikokrat se), je zasluga njihova, če se poslabša ali ni učinka, je krivda naša.

Sem bila z otrokom, še zdaj se tepem po glavi, da sem ubogala bedaste nasvete. Imeli smo 15 terapij, seveda stroga dieta, otrok naj bi bil alergičen praktično na vse, našli so mu kandido (kar najdejo skoraj pri vseh), zastrupitev z amalgamom (nima nobene plombe), alergijo na praktično vsa živila razen riža in bučk in še parih drugih stvari. Po strogi dieti (res se nismo niti malo prekršili) in po 15 terapijah smo izvedeli, da smo mi krivi, ker se verjetno ne držimo diete. ker sem imela otroka doma, sem vedela, kaj je. Potem so ugotovili še alergijo na riž, od česa naj bi živel otrok, ne vem. Ker je zaradi enolične prehrane padel otrokov imunski sistem, sem prenehala z dodatnimi terapijami in sem ga začela hraniti z vsem razen z mlekom, ker je bila dokazana alergija s strani uradne medicine(seveda počasi). Stanje se je počasi izboljševalo, alergologinja je ugotovila, da se je alegija na mleko zmanjšala. zdaj po treh letih, smo prerasli to alergijo.

Je pa izkušnja z bioresonanco zame res hudo negativna. Isto velja za mojo svakinjo in še za dve prijateljici.

Moje izkušnje so ,žal porazne.

New Report

Close