bioresonanca Kranj-Orehek
Ambulanta za kvantno medicino – Kranj, Prešernova 19, mag. Petra Benčina Rupel (031 714 755)
To je to, kar jaz poznam v Kranju. Sem bila par let nazaj pri njej na bioresonanci, ker sem alergična na vse možno. Imela sem kar nekaj terapij in zdaj ne bi smela biti alergična na nič več, a je stanje isto kot prej. Sicer je pa gospa zelo v redu in zelo prijazna, žal pa meni ni pomagalo.
LP
Jaz sem bila na Orehku, sicer ne zaradi alergij, ampak drugih težav. Šla sem ene 3×, pa ni bilo nič bolje. Odkrila mi je ene kup enih bakterij, virusov…in jih kao odstranila. Kljub temu, da je po izobrazbi zdravnica, se mi je zdelo, da o medicini bore malo ve.
Če bi se šla spet bioresonanco, bi šla sigurno h komu res priznanemu, ker sicer mečeš denar stran!
Pozdravljene!
Petro Benčina poznamo – smo kr neki prakticiral, pa se mi zdi, da sama terapija ni prinesla sprememb. Imeli smo pa min 30 obiskov- sploh nism štela. Sicer jo moram zelo pohvalit, ker nam je zelo pomagala z nasveti – kot mag. farmacije.
Zanima me, kašne metode uporablja ta gospa na Orehku.
Al je to tud bioresonanca, al kaj točno čara,…
Lepo prosim za obrazložitev metode.
Hvala & lp, Irenna
Ja bioresonanca. PAč na tistem stolu sediš in ona preverja z nihanjem katere viruse, bakterije, alergije imaš v sebi in jih potem odpravlja..
Ne vem no – k njej ne bi več šla, ker meni veliko pomeni tudi to, da zna kaj medicinsko utemeljit, ona pa ni..Je rekla, da imam borelijo, čeprav so mi 14 dni v zdravstvenem domu pregledali kri, pa sem bila negativna. Pravi, da lahko da se ne zadržuje v krvi, ampak ne vem kje…
ma, kaj pa sploh pomaga pri res kroničnih alergijah????
A res ne preostane drugega kot le upanje, da bo mogoče otrok enkrat prerasel, do takrat pa na zdravilih in dieti-dieti!!!???
po eni strani se tak način zdi zelo pasiven,
samo kaj ko nobena terapija ne prinese željenega učinka
K Petri v Kranj smo hodil dve leti — pa je na koncu pomagala le prava dieta in prava zdravila. Same terapije pa niso prinesle željenega učinka.
A ima kdo še kakšno idejo? Kaj kar pomaga na bolje?
Živjo Tašinka!
Za tega Dominika prvič slišim. Ali dela tudi z BICOm, ali uporablja še kakšne druge metode, v čem je njegova skrivnost?
Kolikokrat si bila pri njemu, da te je pozdravil?
Res iščem nekaj, da še probamo popraviti stanje pri hčerki.
Kr nimam vesti, da bi vse opustili in čakali, da bo šlo samo od sebe na bolje.