Bioresonanca Kranj
Pozdravljeni!
Mi lahko poveste telefonsko številko bioresonance v Kranju.
S hčerko, ki ima že tri leta vnetje na vekah sva bili pri dr. Voduškovi, ugotovljena je alergija na pršice, vendar pa sama nisem prepričana, da je to to. Reakcija na kožnih testih je bila tako minimalna, da skoraj ne verjamem, da so pršice krive, da se to vnetje pojavlja ves ta čas. Zdaj bi pa rada poskusila še z bioresonanco in to v Kranju.
BENČINA PETRA,Prešernova, KRANJ 031-714-755.
Krasna terapevtka….Jaz sem leto in pol k njej vozila svojega sina…..
Mu je terapija pomagala….ampak moje dete,je imelo in ima, kar precej alergij,je tudi astmatik…..Smo pa podelale, kar precej težav…..
Ti svetujem,da jo pokličeš. Baje – to sem slišala od drugih – zelo zasedena..
Veliko sreče
Zdravo!
No, med mojim prvim postom in tem sedaj, je minilo kar nekaj časa in vmes sem se že naročila – pregled imava v oktobru. Me pa zanima, če mi lahko poveste, kako sploh izgleda testiranje?
Pa še eno vprašanje imam – ko sem ji povedala, kakšen problem ima moja hči, mi je svetovala, naj jemlje Claritine (povedala sem ji, da ji ta namreč pomaga) nepretrgoma, do pregleda pri njej. Pa ne vem, če je to res dobro. Kolikor vem, lahko zdravilo jemlje nekaj tednov, potem pa mora prekiniti. Mi lahko kdo pove, kako je s tem?
Pozdravljena,
Jaz sem sicer odrasla, sem pa Claritine jemala kar nekaj let. Potem je alergija popustila in se zopet pojavila po petih letih. Sedaj jemljem Zyrtec že dve leti. In počasi manjšam dozo: sedaj samo pol tabletke na 2 dni.
Kako so ta zdravila škodljiva ne vem, vem pa, da brez njih ne morem funkcionirati. Če jih ne jemljem, mi začnejo otekati veke, slabo se počutim, koža pa postane srbeča in boleča. Tisti, ki tega ni doživel si sploh ne zna predstavljati, kako hudo je, če te noč in dan vse srbi in se zjutraj zbujaš ves otečen in spraskan. Bivša splošna zdravnica mi nekaj časa ni hotela predpisati antihistaminkov, ampak je na vsak način hotela od mene, da ugotovim, na kaj sem alergična. Matrala sem se skoraj en mesec, bila sem suha do kosti in vsa uničena. Ko sem prišla k pulmologu mi je brez problema predpisal zdravila s komentarjem, da bom drugače postala psihični bolnik. In res bi.
Zato jaz staršem malih otrok, ki so vsi bogi in spraskani, priporočam, da jemljejo antihistaminike, če ne gre drugače. Saj se pri večini alergija preraste. Pač vem, kakšen matr je, če si ves spraskan.
Lep pozdrav, Nik@
Naš sin ima alergijo na prah, pršico, cvetni prah, trave,… Od ferbruarja pa do avgusta vsak dan jemlje Zyrtec, ker drugače ne gre. Ima brez njega čisto rdeče oči. Glede alergije na pršico in prah smo veliko naredili, ne moremo pa nič proti cvetnemu prahu in cvetenju trave, saj vemo, da tudi, če živiš v mestu, je tega dovolj povsod.
Tako je tudi naš si obsojen na jemanje Zyrteca. Saj ima podobno delovanje kot Claritin. Verjamem, da ima tudi stranske učinke, samo brez njega pomledi in zgodaj poleti pa ne moremo.
Mislim, da kar precej otrok jemlje antihistaminike po več let skupaj.
Moja sinova stara 7 in 9 let jemljeta letizen oz. Zyrtec že drugo leto vsak dan. Polge tega vsak dan še singulair junir, nasonex in 2x na dan flixotide.Upam da bo z leti bolje, vendar zdravniki pravijo da je bolje alergiijo zdraviti. Nezdravljena oz. prepoznoo zdravljena alergija namreč lahko pripelje do astme. To se je zgodilo tudi meni in otrokoma.
LP A.