Bioresonanca in alergija na cvetni prah
Pozdravljeni,
mene pa zanima,ali je kdo izmed vas pozdravil alergijo na cvetni prah ?
Vsake vaše izkušnje bom zelo vesela.
Naj omenim,da smo pred letom hodili na terapijo-naredili nekje 30 terapij,
ampak sedaj,ko vse cveti,so se pojavili še glavoboli-posledica močnega alergena ?Sem precej v dvomih…
Oglasite se z vašimi izkušnjami !
Pozdrav iz Maribora
jaz sem zelo hud alergik. na golniku so me ocenili kot VZORČNI PRIMER ALERGIKA.
alergije na vse in vsakokar.
najhujša pa je seneni nahod.
in pred šestimi leti sem se odločila za hiposenzibilizacijo na Golniku pri dr. KOšniku. Izsilila sem jo, moja zdravnica mi je odsvetovala, češ da je uspešna samo pri ljudeh z eno ali dvema alergijama, pri takšnih kot sem jaz, ki sem alergična na ogromno stvari, pa ne.
Kljub vsemu sva se z dr. Košnikom za to odločila in hodila sem 5 let (tudi med nosečnostjo in dojenjem). In rezultati so odlični. zdaj že drugo leto skoraj ne vem kdaj rožice,trave in drevje cvetijo in užuvam v naravi, ob odprtih oknih v stanovanju, brez da mi iz vseh lukenj teče, brez kihanja itd….
Močno priporočam!
Težave med zdravljenjem so lahko kar zoprne, ampak se splača.
Pozdravljena Jakica,
vesela sem tvojega odgovora in uspešnega zdravljenja.
Povej,kako poteka hiposenzibilizacija,je dolgotrajno ?
So tudi tebe mučili glavoboli v času cvetenja ?
Omenjaš težave med zdravljenjem-kakšne ?Sprašujem,ker je alergik moj osemletni sin in sem zelo zaskrbljena glede njegovih glavobolov-CT,mag.resonanca niso ničesar pokazali.
Hvala.
Pri hiposenzobilizaciji ti v telo vbizgavajo alergen, v zelo majhnih odmerkih in različnih časovnih po domače povedano, dobivaš injekcije v rame, pomladi ko je cvetni prah v zraku manjše količine v daljših časovnih razmikih (na 6 tednov), pozimi višje doze na en, dva ali tri tedne….skozi celo leto.
V bistvu se navajaš na snov, ki ti povzroča težave, v počasnih odmerkih.
Težave, ki se pojavijoso prehodne narave, zelo redke, ob injekcijah (malo vrtoglavice, glavobol, slabega počutja). težave se res redko pojavijo. V skupini, ki smo skupaj hodili na Golnik, sem bila edina, da sem sploh čutila kakršnekoli učinke. Vsi ostali so prenašali brez težav.Za otroke hiposenzibilizacijo izvajajo na Vrazovem trgu v alergološki ambulanti in je ZELO, ZELO uspešna.
Še iz šolskih časov se spomnem glavobolov in utrujenosti ter zaspanosti v tem letnem času. Nekaj hudo normalnega, tako da to naj te ne skrbi.
Sama imam alergije, sploh seneni nahod od tretjega leta starosti.
Tudi pri moji hčeri, stara je štiri leta se očitno začenja seneni nahod (ravno včeraj sva bili pri zdravniku).
Lahko me kontaktiraš na email in ti bom vse razložila na dolgo in široko.