Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Bioresonanca – dieta

Bioresonanca – dieta

Pozdravljeni!

Stara sem 20 let in ta teden sem bila na prvem pregledu, ker nameravam začeti z bioresonančno terapijo. Poleg že znanih alergij mi je zdravnica ugotovila še nekaj dodatnih in predlagala dieto, da lahko pričnem s terapijami.

Mi lahko mogoče poveste, kje in kaj ste kupovali tisti, ki ste se morali držati diete in niste smeli jesti pšenice, koruze, jajc, oreškov, riža, sladkorja, mleka (razen sojinega), sezama, določenega sadja, meda … ? Paziti moram tudi na umetna barvila in arome in sedaj sem ugotovila, da je pravzaprav izredno težko najti ustrezno hrano, ker skoraj vse vsebuje vsaj eno od teh stvari. Mi lahko torej mogoče kdo svetuje, kje kupovati? Zanima me predvsem za pijače, prigrizke, lahke večerje in podobne zadeve. 🙂

Pa še nekaj … 70 % mi je prepovedan sladkor, beli in rjavi. Kam spada pa fruktoza? Je ta potem dovoljena? Pomanjkljivo znanje kemije, vem. 😀

Najlepša hvala za odgovore!

Živjo, jaz kupujem naravno hrano v Kalčku, to je v BTC-ju v Ljubljani. Tam ne boš našla hrani z umetnimi aromami in konzervansi.Ne vem iz kje si, pošči trgovino z eko izdelki v tvoji bližini. Namesto sladkorja ti svetujem uporabo agavinega sirupa, je zelo prijetnega okusa, jaz sladkorja sploh ne uporabljam več.Namesto pšenice, je super pirina moka.

New Report

Close