Bioenergija in homeopatija
Pozdravljeni!
Ko berem forume, ne najdem nobenega odgovora na moje vprašanje: letos sem imela namreč dva spontana splava, vendar pa sem obakrat zanosila takoj. Kaj je vzrok tega, zdravniki ne vejo. Odločila sem se, da ne bom zgubljala časa za razne preglede in čakala na njih “križemrok”. Zanima me, če ima kdo izkušnjo, da bioenergetik ali homeopat tudi pri ponavljajočih spontanih splavih pomaga? kar sem prebrala, sem videla samo to,da imajo ženske ss, potem se pa matrajao zanosit in jim bioenergetik/homeopat pomaga. Kaj pa moj primer? in katerega bioenergetika ali homeopata mi najbolj predlagate? ker je v okolju, v katerem živim ta stvar še velik tabu, o tem nihče ne govori in ne morem nikogar vprašati, zato sem se obrnila na vas.
hvala lepa:)
Spoštovana!
Žal nisem doma na področju alternativnega zdravljenja posamičnih boleznih kot takšnih, morda vam bo lahko pomagal kdo od bralcev. Drugače pa za začetek lahko povprašate (če namreč tudi uspešno zdravijo takšne stvari) pri Centru za bioresonanco ali pa kar Zdravilni center Medin . Če drugega ne, vam bodo znali bolje svetovati, na koga se obrniti.
Ne vem pa, zakaj se o svojem problemu najprej ne posvetujete s katerim od priznanih ginekologov vsaj zato, da izključite katerega od organskih vzrokov. Vedno je dobro najprej preveriti možne klasične vzroke predno se lotite alternativnega zdravljenja. Diagnostika je še vedno ena od močnejših strani klasične medicine. Nikar ne mislite, da boste z alternativo kaj prej prišli do uspeha. Alternativne metode so večinoma dolgotrajne, odvisno pač od vzroka, finančno pa tudi niso zanemarljiv zalogaj.
Želim vam, da bi svoj problem kmalu uspešno rešili,
Pozdravljeni!
Najlepša hvala za odgovor. Ne, uradne medicine ne bom pustila. Imela naj bi manjši septum,ki ne bi bil potreben odstranitve, ampak mislim,da se bova sedaj z ginekologinjo to odločili. Vseeno pa bi rada poskusila tudi z alternativno medicino,če pri teh zadevah kaj pomaga. Trenutno sem pripravljena dati vse, da pridem čimprej do zdrave nosečnosti in zdravega otročka.
Forum je zaprt za komentiranje.