Najdi forum

bioenergetik Franc LORGER

Pozdravljeni,
Zanima me, če morda kdo ve – ima izkušnje – ali zdravilec,bioenergetik Franc LORGER še dela. In kakšne so vaše izkušnje in kakšno ceno ima. Vse kar sem prebrala o njem ima starejši datum….novejšega pa nič.
Hvala vse za odgovore.

Da, še dela.

zelo je predan svojemu delu in še dela

Meni je pomagal pri neplodnosti in imam 2 majhna otroka.

Sem gospa srednjih let in sem bila pri tem gospodu Francu Lorgerju Imela sem težave oz revmo v desni roki, skratka nisem mogla nič, bila sem pri njemu in bom povedala, da sem to tretji terapiji odšla od njega še slabše kot sem prišla in v upanju, da bojo bolečine popustile sem se še četrtič vrnila k njemu.

Po drugi terapiji me je začela boleti še druga roka oz zatečene sem imela obe, kolki, ki me glede na mojo starost ( 63 let) niso boleli nikoli, mož mi je pomagal iti na stranišče, samo sploh nisem bila sposobna ničesar.
Na zadnji terapiji mi je posmehajoče rekel, ja gospa tudi čez te hude bolečine je treba iti. A to je potem bioenergetik, ki pomaga?
Po veh teh bolečinah se seveda nisem več vrnila ki njemu, ker drugače zdaj vsega tega sploh nebi bila sposobna napisati. Napotila sem se k drugemu bienergetiku, ki mi je če tako rečem rešil muke.
Povedal mi je, da me tale gospod zablokiral od vrha do tal zato tudi hodit nisem mogla oz zelo teško, stopnice so mi bile že muka.
Očitno gospod Franc vidi v tem že bolj zaslužek kot pomagat ljudem, so ga pa tudi polna usta hvale.

Če ima z njim kdo podobne izkušnje bom vesela, če tudi kaj napiše.

zablokiral? s čim pa :))
draga gospa, to je tako, kot takrat, ko pride kak mojster v hišo in se zgraža nad tistim, ki je delal pred njim…
tisti, ki je sposoben pa brez komentarja naredi svoj posel

je pa tudi pri bioterapiji tako, da se morata terapevt in pacient ujeti. vidva z g.lorgerjem se očitno nista. bodite veseli, da ste našli svojega “odrešitelja”, namesto pljuvanja naprej po kom, pa se posvetjte raje bolj pozitivnim stvarem

Pozdravljeni, ne pljuvam po njemu, samo sprašujem če je imel pri njemu še kdo takšne izkušnje?
Sem pozitivna oseba, ker če ne bi bila bi že obupala nad življenjem, Ja očitno še niste slišali, da so tudi taki , ki te zdravijo tako, da čim dlje hodiš k njemu, sem pa tudi sama slišala, ko je stranka stokala kako jo boli in je že lep čas hodila k njemu. To ali se pacient in bienergetik ujameta energijsko je za lase privlečeno.
Bioenergetik ima moč, da te zablokira, če ima moč, da te pozdravi ima tudi moč, ti lahko škoduje. Ja treba je kdaj tudi kaj prebrati o kom kej

Če je vam pomagal ok, meni očitno ni.

Lp

kaj bi pa potem rekli za za zdravnika, ki vam očitno ni znal pomagati? s katero magijo se pa ta bavi?
potem smo vsi, ki hodimo po svetu pozitivne osebe, razen unih 500, kolikor jih naredi samomor v sloveniji na leto?
stranka je stokala, ampak hodila je pa še vedno tja….
slabo berete – nisem nikjer omenjala energijskega ujemanja
ostalo so pa bučke. nima kdo drugega dela, pa vam bo namensko škodoval, da boste lahko slabo pisali o njem…. oh madona no

Pozdravljeni, napisala sem svojo izkušnjo, vi ste pa očitno slabo seznanjeni s tem da obstajajo tudi taki, ki se jim gre bolj da zaslužijo kot pozdravijo.
Da se razume jaz ne pljuvam čez nega samo svojo izkušnjo sem napisala., me pa zanima ste bila vi že pri njemu?

New Report

Close