Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Bicom-Vrhnika?

Bicom-Vrhnika?

Pozdravljeni, sem že pisala na ta forum, če mi lahko kdo priporoči dobrega terapevta na območju primorske ali notranjske, pa ni bilo odgovora:(
Zdaj sem dobila eno posredno info, da je na Vrhniki en dober terapevt/-ka, pa me zanima, ali kdo ve, če je to res in, kdo je to?
Hvala in lep dan
Uta

O Romanoviču je bilo tukaj že precej napisanega, tako da poišči. Je pa baje obupen. V Ljubljani imaš Karin Rižner, tel. ne vem, Dominika Golenhferja, bo morda katera mama dala št. Jaz sem se poslužila Zdravstvenega centra dr. Wohlmanna, ker je hitreje.
Lp

Karin ne sprejema več pacientov, ker je imela čakalno dobo 10mesecev. Golenhofen ima številko 01 283 1485

Živa, lep pozdrav! V bistvu sprašujem za mojo babico in ne za otroka. Babica ima 72 let in že celo življenje hudo astmo, kar pomeni dušeč kašelj večkrat na dan in tudi ponoči. Bila je že na Bicomu pri dr. Medvedu in ji je zelo pomagal, vendar je žal zdaj pokojni, tako iščemo nove možnosti. Ali vas smem vprašati, kje je ambulanta dr. Wohlmana in, ali vzame tudi starejše?
Hvala še enkrat

New Report

Close