Bicom-veljavno potrdiloo alergiji?
Zanima me, če ti na bioresonancni terapiji ugotovijo alergijo na nekaj, ali dobiš potem tudi veljavno potrdilo, da si alergik? To sprašujem zato, da v primeru, če so testi na algerološki kliniki negativni, otrok pa še vedno kaže znake alergije na določeno živilo, v bistvu nimaš uradnega potrdila za npr. v vrtec, da bi otrok potem bil upravičen do posebne prehrane.
Sama sicer ne poznam dosti tega Bicom-a, kar pa sem prebrala imam občutek, da prehitro diagnosticira alergije, ker so majhni otročki pač občutljivi na veliko stvari katere se potem uredijo same po sebi. Lahko pa da se motim, ne vem?
lp, mojcapec
Kar je ugotovljeno na bioresonanci, se ne upošteva kot uradno dokazilo o alergiji. Bioresonanca tudi ni priznana kot uradna veja medicine, zato se pa s tem služi. Tudi jaz imam podoben občutek glede bicoma kot ti, pa še poznam primer, ko je zdrav človek želel videti, kaj mu bodo odkrili (prej je imel na terapijah otroka) in so mu seveda našli cel kup alergij in zastrupitev.
Bicom terapevti nimajo veljavnega potrdila, ker uradno metoda ni priznana. Svetujem vam, da prosite otrokovega pediatra, da vam napiše pordilo, katerih živil otrok ne sme uživati. Za vrtec bi to moralo zadostovati.
Kar pa se bicoma tiče; ne odkriva le alegij, temveč tudi obremenitve s strani živil, težkih kovin, sevanj… Logično je, da je tudi zdrav človek podvržen raznim obremenitvam, ki pa jih lahko bolje ali pa ne kompenzira; ali se bo to poznalo na zdravju, pa je odvisno od posameznika in njegvega načina življenja.
Če pomislimo, kdo pa je popolnoma zdrav, brez težav, mislim, da nihče. V našem telesu se neprestano dogajajo razne reakcije, boji z mikroorganizmi, uravnovešanje energij… Dokler pa naše telo vse to prenese brez večjih težav, pravimo, da je zdrav.
Po komplementarnih metodah običajno posegajo ljudje, ko so izkoristili že vse možne medicinske vire, a žal brez uspeha. In prav je tako. “Zdravi” pa, ne iščite bolezni če je ni!
Lep pozdrav – mojca