Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Bicom terapevti?

Bicom terapevti?

Veliko je govora o Bicom testiranju in terapijah. Nekaj sem prebral tudi na forumu zdravilstvo.

Razmišljamo, da bi šli z 9 mesečnim sinom na testiranje pa me zanima, kje so terapevti oz. kje bi dobili informacije o njih.

Kakšne so okvirne cene pregleda (testiranja)?

Mi hodimo v Zdravstveni zavod Revita v Lj. Testiranje 13.000, terapije 6.000 SIT. Rezultatov terapije še ne moremo dat, smo na sredi.

mi smo ze prakticno pri koncu.
zelo priporocam terapevtko karin riznar, ki je sedaj specializirana samo za otroke. dela na prulah.
v aprilu bo v bezigrajski knjiznici imela predavanje na temo: otroci in bicom tako da tudi tam lahko zastavis kako vprasanje, ki te vznemirja.
predvsem pa hitro v vrsto, kajti caka se tudi do 6 mesecev. premislis si se vedno lahko.
tel 041 721 407
ce te zanima kaj vec se mi javi na mail.
zelo dober je tudi dominik, ki je moderator foruma zdravilstvo, cakalna vrsta je manjsa, mislim pa da je nekoliko drazji. vendar se o cenah prepricaj pri terapevtih.

Na jesenicah prvo testiranje 10 000, nadaljna terapija 5000. Čakalna doba odvisno od težavnosti.

Koliko terapij pa ste naredili pri njej?

ti povem odkrito da ne stejem. na terapije hodimo od maja 2005. na zacetku so bile 4 na mesec, potem le 2, vcasih celo 1 na ,esec, odvisno koliko pavz potrebuje otrokovo teko, da pospravi z napadalci.

New Report

Close