Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija bicom-romanovič

bicom-romanovič

Pozdravljeni!

Pred kratkim sem s svojo 13 mesečno hčerko obiskala dr. Romanoviča zaradi alergij. Nekako sem upala, da se bo po terapijah stanje kaj izboljšalo, vendar sem bila zelo razočarana. O Romanoviču sem slišala že marsikaj, vendar kljub temu nisem pričakovala, da naju bo pričakal grob moški, ki me bo brez razloga nadrl takoj, ko bom prišla skozi vrata. Obdeloval je dva pacienta hkrati, s tem, da mi ni popolnoma nič razložil, kaj dela, kako delujejo njegove terapije itd. Na hitro jo je stestiral, opravil ‘terapijo’, čez en teden še enkrat in rekel, da je ozdravljena. Meni ni pustil do besede. Če sem poskušala kaj reči, me je prekinil in bil celo nesramen. Kaj takega še nisem doživela. Poleg taga pa se mi zdi izredno čudno, da bi ji lahko v dveh urah odpravil preko 30 alergij. Rekel je, naj začne jesti vse od kraja (sicer postopoma), vendar se bojim začeti. Zanima me, kako so pri vas potekale terapije, koliko časa ste hodili k terapevtom, ali so vam kaj razložili, kaj delajo in ali ste se lahko normalno pogovorili o težavah? Ali ste imeli v času terapij kakšno dieto?

Ne vem, ali naj pokličem dr. Žagarjevo in naj začneva hoditi k njej? Nekateri jo zelo pohvalijo. Nekaj moram storiti, saj moja punčka ne sme jesti skoraj nič, stvari, ki pa jih sme, pa ne mara. Iz dneva v dan je bolj suha in brez energije. Svetujte mi!

Hvala!

IN KOLIKO STE PLAČALI ZA TO IZKUŠNJO, če ni skrivnost.

Za prvo terapijo 10.000 sit, za drugo pa 7.000 sit.

LP

Pa kaj vam je, zakaj ste naivni? Če je otrok alergičen, naj bo na dieti, velika verjetnost je, da bo alergija izvenela, če pa boste izvajali eksperimente in ji dajali hrano, ki je ne sme, se lahko razvijejo druge bolezni, največkrat astma. In zato boste še plačali, peljite jo raje za ta denar kam na morje na izlet, bo več koristi.

Očitno mu ni za delat. Nemogoče je tako hitro pozdraviti toliko alergij. Dijeto mora imeti v času zdravljenja. Strogo se morata držati navodil teraevta. Pojdi drugam. Retkim ne uspe z Bicomom. Se pa tudi to zgodi.

Očitno ima dovolj pacientov, služi zadosti denarja in mu ni do tega, da bi koga zares ozdravil. Čeprav imam jaz slabe izkušnje z drugim terapevtom. Ma zdi se mi, da gre pri tem bicomu tako kot za učinek placebo tablet.

Tudi mi imamo negativno izkušnjo z njim.
Imeli smo 3 terapije. Po mojem premalo, on pa je trdil, da je pozdravljena. Počasi smo poskusili s prej prepovedanimi živili in je bila po vseh reakcija.
Ampak vseeno bomo poskusili še z dr.Rižnarjevo (ki dela samo z otroci)- bomo videli…

New Report

Close