Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Bicom na Jesenicah

Bicom na Jesenicah

Poskusite z matičnim mlečkom, kot dodatek k prehrani, v naši družini zelo pomaga.
http://www.krajnc.net/oglasi/razno.cgi

Šeenkrat hvala za vse informacije.

lepo prosim za ime proizvajalca riževega mleka ki ga kupujete v Dm ali Mercatorju!!! Kaj piše na tetrapaku!!HVala!

lp

Svetlo zelen tetrapak, Isola Bio Rice drink natural, rižev napitek. Sestavine: voda, riževa zrna, hladno siskano olje iz sončničnih semen, jedilna morska sol. Ne vsebuje laktoze, holesterola, sladkorja, glutena, konzervansov. Je prijetnega okusa. Trenutno je v Merkatorju v akciji, slabih 400 SIt, sicer je 450.

hvala za hiter odgovor!!!! potem kupujem pravega. trenutno ga pijem samo jaz, ker imam dieto zaradi dojenja. ne vem pa če ga lahko pije moja 7m hčerkica. (alergija na mleko in jajca)Pregomin 100% zavrača, kupila sem ga sama ker nimam še krvnih izvidov, da bi lahko uveljavljala preko recepta. Tako da sploh ne vem več kaj naj naredim, katero mleko ji lahko ponudim??? Ali preko recepta lahko prosš za katerega drugega Neocate, riževo mleko….???? Ali ima katera kakšne izkušnje? Hvala!!!
lp

Hčerka bi morala imeti še alergijo na govedino, sojo, da bi lahko zaprosili za Neocate, lahko pa poskusite, čeprav dvomim, da vam bodo odobrili. Riževo mleko ji lahko ponudite, prosite tudi za rp. za kalcijev karbonat, pa ji dodajte, če bi ji primanjkovalo kalcija.

New Report

Close