Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija BICOM IN PREVARA

BICOM IN PREVARA

aLI JE TU ŠE KATERA, KI MISLI, DA JE BICOM PREVARA?!

Tukaj so ljudje, ki se lovijo za vsako bilko in so izredno zadovoljni, če pride do določenega izboljšanja, pa čeprav le začasno. Po letih brezplodnega zdravljenja, končno pride do nekega izboljšanja. Vendar jih osebno poznam nekaj, ki so dali velike vsote denarja, hodili na brezštevilne terapije, odpirale so se nove in nove alergije, dokler niso jedli praktično ničesar, je bilo v redu, ko so spet poskusili (po napotkih zdravilca), se je alergija spet pojavila. Poznam pa tudi nekaj takih, ki jim je pomagalo. So pa večinoma otroci, ki so se držali diete kakšno leto ali dve, potem je pa izzvenela – kar bi verjetno tudi tako ali tako.

Torej, ja, jaz ne verjamem. ampak je res, da nisem med tistimi, ki bi jim pomagala.

Pri mojem starejšem sinu ni bilo uspeha, žal. Sedaj je star 7 let, pa še vedno na strogi dieti, veliko stvari pa že lahko je oz. jih njegov organizem v sprejemljivi meri prenaša.

Pri nas je dr. Romanovič odpovedal, ko sva odšla za 40 dni v bolnico, tako učinkovita je bila terapija. Se sploh ni hotel pogovarjati.

Nekaterim pa terapije pomagajo. Kaj vem.
Po mojem je odvisno od težavnosti, ne toliko od terapevta.

Srečno!

tudi nam ni pomagala. imeli smo ogromno terapij ampak ni pomagalo. edino alergija na klor je šla stran. je pa ok ker lahko testirajo konkretno hrano in druge stvari ki jih prineseš s sabo – konkretno ta del mi je pa zelo pomagal. da smo lažje ugotovili na kaj je hči alergična

Nam pa je zelo BICOM pomagal. Pa ne zato, ker bi tako ali tako samo izvenelo, ker je bilo prehudo, da bi samo šlo. Uradna medicina žal ni uspela pomagati.
Hvala bogu, da je alternativa!

Kje pa ste bili oz. pri kom? In kakšno je bilo stanje prej, pa sedaj? Lahko napišete kaj več, prosim.

Težave so bile s kožo (alergije). Sedaj imamo v suhem-mrzlem vremenu se suho kožo (saj jo imam tudi jaz). Pa hvala bogu nimamo več diet.

jaz mislim da je prevara.

zakaj?

kožni testi so pokazali alergijo na banano.

ker ni bilo izboljšanja navkljub dieti sem se odločila za biores.
tam je bil test za banano negativen!!!!

in potem mi je ona začela o nekih škropivih, češ da oni vzorci v alergološki so bili poškropljeni z močnejšimi škropivi, ti pa niso.

lepo vas prosim!!!

poznam pa ljudi katerih testi so bili negativni v alergološki in jim je bio pomagal. valjda da pomaga če pa ti našteje vse najpogostejše alergene. nisem še slišala da bi komu rekli da lahko mleko uživa, pa pšenico.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Počasi umira kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan iste poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barvo oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Kaj sedaj, ko banane ne jeste, imate lepo kožo?

Najprej bi rada dodala da so krvni in kožni testi zelo relativni. En dan ti bo pokazalo določeno alergijo spet drugi dan pa ne, tko da….se požvižgam na njihova testiranja, pretežno vsebujejo le ogromno količino maltretiranja otroka (jemanje krvi…). Za zaključek ti pa na čelo napopa dr. recept za Elocom in Elidel, ti reče, da izloči iz otrokovega okolja vse potencialne alergene in te pošlje domov. V rit pa taka znanost in to v tem stoletju!?!?
Drugo, zakaj so tako “običajna” živila, kot je mleko, pšenica, banana..tako pgosta alergena danes??? Zato ker je vse umetno, prešpricano, pregnojeno z vsem žvim hudičem. Zato ti je terapevtka razlagala o banani s tega vidika.
In NEHAJTE kvaziti, da natrosijo bicom terapevti VSE najpogosteješe alergne in da se z izločanjem teh potem stanje popravi. TO PREPROSTO NI RES. Mi smo npr smeli piti mleko, ni pa smel jesti jajc. Pšenico npr. je lahko ni pa smel ajde….itd itd.
Joj ljudje, pozanimajte se predno govorite o nečem, kar tako, malo počez.

ko ne jemo banan, mleka, jajc, konzervansov….etc.
kuhamo in še enkrat kuhamo, pa sojino mleko, biopiškote, le tri vrste kruha.

ja bolje je!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Počasi umira kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan iste poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barvo oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

ne govorim o tem takole počez.

govorim o svoji izkušnji in razmišljam kot hočem.

valjda da smem! a ne? deliti svojo izkušnjo z vami. kot ti svojo.

Še ena v vrsti, ki misli da je prevara…..

Kot najbrž mnogi, sva tudi midva, zaradi hude oblike AD najinega otroka, poskusila še z Bicomom.

Otroka sva vozila na terapijo enkrat tedensko skoraj eno leto, zmetala denarja tja še pa še, pa filala in mazala (ter seveda tudi plačala) otroka z vsemi zvarki, ki sva jih dobila od terapevtke…..

No in 100% naj bi odpravila alergijo na mleko in naj bi otrok mleko in mlečne izdelke tudi začel uživati brez problema. Po cca. enemu mesecu, ko smo prekinili terapijo, ker dejansko ni bilo nobenih izboljšav, smo opravili krvne teste na Pediatrični, ki pa so pokazali visoko stopnjo alergije na mleko. Toliko torej o tem….

Da niti ne govorim o tem, kako je otroku odpravljala hudo zastrupljenost zaradi amalgamskih plomb, ki jih ne jaz ne oče otroka nikoli nisva imela v ustih, niti ene….

Pa še in še bi lahko naštevala…..

Žal si naletela na bedaka.

Super, ti kar deli svoje mnenje z nami.

Ne vem, če sem naletela ravno na bedaka, ženska je kar omenjana in strašna obiskana…. ampak nam žal ni pomagalo. Probali pa smo, ker se pač človek oprime vsake bilke, sploh če gledaš svojega otroka, ko ob 4h zjutraj kriči v mlaki krvi, ti pa mu ne moreš pomagati. In takrat še kako prav pridejo vsi Elideli, kuteridi,……

LP

Jaz bi se kar strinjala, da ste naleteli na nekoga, ki ne ve kaj dela 🙁 Ali pa slabo razlaga 🙁

Kako lahko reče da je otrok obremenjen z amalgamom (iz zobnih zalivk), če ga mati nikoli ni imela v ustih. Lahko bi šlo samo za obremenjenost s težkimi kovinami in sicer z živim srebrom iz kakšnega drugega vira.

No naša izkušnja je pozitivna. Dujagnoza uradne medicine je AD. Dijagnoza BRT je gljivice v črevesju. Po terapiji ni več gljivic in ni več AD. Pa še pozitivna stran terapije in proti gljivične dijete. Odkar je izključno zdravo, brez vseh sladkorjev, brez “bele”, predelane hrane je popolnoma zdrava. Niti navadnih prehladov ni.

Otrok je samo krompir in ostalo zelenjavo, tisto na katero pač ni alergičen, v vseh možnih kombinacij, nobenih sladkorjev, nobene “bele” predelane hrane, še vedno se nekako držimo protigljivične diete Bicom terapevtke, pa žal nič ne pomaga….že dve leti. Ampak človek se nauči živeti s tem in nekako “folgamo”. Me pa veseli, da je vašemu otroku pomagalo, prav zaradi teh primerov sva se midva tudi odločila za obisk pri terapevtki.

LP

Krvni testi lahko tudi do enega leta še pokažejo protitelesca v krvi, ker se kri toliko časa ne prečisti, otrok pa nima reakcije.
Amalgamske plombe so lahko splošen izraz za obremenitev z živim srebrom ( čeprev ima plomba tudi druge kovine ), kar je lahko posledica cepljenja.

Lp,

Mi smo šli danes prvič in je terapevtka sama rekla, da imajo približno 80% uspeh… Mi po novem letu začnemo z dieto do takrat se bomo še malo praskali.

New Report

Close