BICOM IN MEDINOSE
Mojemu sinu je BICOM terapija pozdravila alergijo na pršico (zraven vseh ostalih). Je pa res, da so mu na BICOM testiranju ugotovili to alergijo, na kožnih testih uradne medicine pa ne. Tudi težav s pršico nismo opazili. Težave so delale samo trave in pelodi.
Za Medinose pa sem prvič brala na tem foromu.
Lp
Tudi jaz sem pred tednom dni kupila napravo medinose. Drugače sem hud alergik in sem bila vedno maja in junija stalno zaprta v stanovanju saj ko sem pomolila nos čez vrata sem samo še kihala in temu ni bilo konca. Prava nočna mora. Tako sem nabavila medinose in si rekla slabše kot je že ne more biti. In čudež že po štirih dneh sem šla ven in sem samo še nekajkrat kihnila, v soboto pa smo šli na piknik in smo se z otroci igrali na travniku, kar že leta nisem počela. Če je pravi učinek res po štirinajstih dnevih, povem da je meni pomagal že po enem tednu. Škoda da medinose nisem odkrila že prej, da bi bilo te more že prej konec.
tudi meni je medinose zelo pomagal. Kupila sem ga pred tremi leti in ga uporabljala 2x na dan, od začetka aprila do sredine junije (takrat, ko sem imela alergijo), letos pa je nisem uporabila niti enkrat, ker alergije ni bilo več. Sedaj ne vem ali mi je alergija v teh dveh letih izginila zahvaljujoč medinose ali pa je preprosto izvenela 🙂