bicom in kako se kažejo alergije?
vidim da imate mamice tukaj veliko izkušenj z alergijami…
konkretnih alergij pri nas še ni…. ima pa naša 22m deklica veliko težav s stalnimi vnetji ušes in ponavljajočimi se prehladi s kašljem, izcedkom… pomislili smo tudi na alergije in se odločili da poskusimo z biocom terapijo – hčerki je pokazalo alergijo na jajca, moko, piščanca, marelice in pomaranče. Ali ima kdo izkušnje s temi alergijami in kako se kažejo pri vaših otrocih??
naša nima nobenih drugih težav razen res slabega imunskega sistema, ki pa je verjetno posledica preveč antibiotikov….
priznam da ne verjameva čisto v to diagnozo bicom terapevtke, ker je vso diagnozo povedala in zapisala v nekaj minutah… kaj bi si mislili vi???… pod ugotovljene alergene so napisani zgoraj omenjeni, prepoved pa je na jajca, sv. meso, jagode, orehe in čokolado…
vsako mnenje in znaki za omenjene alergene mi bodo zelo v pomoč.
hvala
bibi
Mislim, da v vašem primeru ne moremo govoriti o alergiji, temveč o obremenitvah, ki jih določene snovi, živila povzročajo. Glede na to, da ste zaužili že veliko antibiotikov je res možno, da je dekličin imuski sistem nekoliko zamajan, če izhajamo iz že znanega, da je zdravo črevo tudi pogoj za dober imunski sistem. Moje mnenje je, da najprej poskrbite, da se vzpostavi zdravo črevesje (uravnovešena črevesna mikroflora), saj bo tako odpadlo veliko obremenitev oz. “alergij” kot jim pogosto pravimo…
Lep pozdrav – mojca
Očetje tudi,… da ne bo diskriminacije. :)))))
Ali ste prebrali – stranske učinke antibiotikov, katere ste dajali Vaši hčerki ??? Verjetno ste ! Ker pa vam je (antibiotike) predpisal “ZDRAVNIK”, niste dvomili v njegovo odločitev.
Če bi Vam jaz ( ki sem nič in nihče – mislim na medicinsko izobrazbo), priporočil izdelek, kateri bi rešil probleme Vaše hčerke, bi me imeli za “lovca na zaslužek”. Vsaj tako sodijo večina na tem forumu.
Želite vedeti o čem govorim ? Kontaktirajte me na mail, pošljite mi Vaš naslov in Tel. št. , dogovoriva srečanje – ostalo v osebnem pogovoru. Brezplačno in brezobveznosti.
Po treh meseci, bo Vaš otrok smel jesti tudi čokolado, sv.meso,mleko….