Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Bicom in dojenčki

Bicom in dojenčki

Ali lahko gre že 3 mesece star dojenček na bicom. Ima katera izkušnje, da je tako malemu terapija tudi pomagala in so alergije izginile.

Kje je možna terapija v okolici Celja ali Maribora??

Pozdravljena!

Jaz sicer nimam dojenčka vendar sama hodim na BICOM in mi zelo pomaga. V Mariboru ima dr. Bojana Bauman Silič zasebno ambulanto na Razlagovi 11, preko EPF, podjetju se pa reče HOLO MEDICO. Toplo priporočam, vsekakor se je pa treba pozanimat kako je z dojenčki. Želim vam veliko sreče!

LP!
Teodora

Za kašno alergijo pa ste se zdravili, če lahko vprašam. In ali ste bili pri dr. Siličevi.

Pozdravljeni!

Ja še vedno hodim k dr. Siličevi, terapiji gredo proti koncu. Bila sem alergična na pšenico, proso, oves, sezam, sladkor, kvas, prah, pršice, svinjsko meso, pasje in mačje dlake, srebro, trave. Sedaj so mi ostale še samo dlake, sladkor, srebro in trave. Počutim se mnogo bolje, ni več srbenja in pikic. Želim vam veliko sreče!

LP!
Teodora

Brigita Niegelhell, Rogaška Slatina, 03 819 06 90
Toplo priporočam!

koliko pa je bil star vaš otrok, ko ste šli na bioresonanco?

Mi smo se danes naročili na test in mi je gospa povedala, da testirajo po 6 mesecu.

Mi smo pa ravno danes bili na testiranju, pri dr. Siličevi. Gospa je dejala, da če je otrok manjši, obremenitve še lažje odpravi (stara je 3,5 meseca). Ne vem, zakaj je takšna razlika v starosti???

Mi smo bili pri približno 6. mesecih. Organizem otroka še ni tako obremenjen (zastrupljen) kot pri odraslem, zato bi naj bilo lažje.

Koliko pa stane tako zdravljenje?

Spoštovana Petra!

Jaz hodim s svojim sinom na terapije v Rogaško. Terapija stane 41,00 eurov. Terapije so enkrat na teden.

Hvala za odgovor, Biserka.
Medtem sem pridobila še nekaj informacij na internetu: cene se gibljejo od 35 pa do 50 €.

lp

New Report

Close