Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija bicom-dr.Sonja Grobovšek Opara

bicom-dr.Sonja Grobovšek Opara

Zanima me, če se kdo zdravi pri omenjeni in kakšne izkušnje imate?
Hvala in lep pozdrav vsem.

Kje pa dela?

V Kranju, na Orehku.

ima baje tako zasedeno da letos niti ne naroča več..

kakšna kot terapevtka pa nimam pojma

lp

mihana

Mi smo se zdravili pri njej. Takrat nam je šlo kar dobro (poleti), novembra smo imeli testiranje v bolnici, vse nam je pokazalo pb. Odločila sem se, da izpeljemo terapije dokonca, saj so nam ostale še težke kovine. Ponovno je dobil fleke. Imeli smo datum in smo šli na pregled. Pokazalo nam je vse glavne alergene in še glivice. Malo sem bila šokirana, potem pa sem se odločila za drugo mnenje. Sem šla v Lj.(moderator foruma zdravilstvo), bom videla kako bo. Gre za zdravljenje z bicom aparatom, vendar je drugačen pristop.
Ona nima take dolge čakalne vrste, to je ga. Petra.

Lp

Sasa

Saša, koliko terapij ste pa imeli pri Grobovškovi?
Mi smo imeli do sedaj diagnostiko + štiri terapije, pa glivice še vedno niso odpravljene. Poleg tega je ugotovila še polno drugih alergij. Samo ene par stvari je v redu. Vse ostalo alergija.
K njej hodi tudi kolegica z otrokom (že 5 mescev) pa tud ni najbolj zadovoljna.
Se mi zdi, da je veliko odvisno od terapevta.
Kolk časa pa zdej že hodte k Golenhofnu in kako ste kaj zadovoljni tam?
Poznaš mogoče koga, ki mu je Grobovškova alergije odpravila?

Se opravičujem, da šele sedaj odgovarjam. Vem, da so taki odgovori “nujni”.
Mi smo imeli 10 terapij. Pri deveti terapiji nam je rekla, da naj pridemo še enkrat, da vse preveri, pa popravi, če je še kaj takega. No, potem, pa je bilo spet kar nekaj stranskih alergij, pa kovine. Zato sem se odločila, da počakamo do testiranja v bolnici. Tam so kožni in krvni testi pokazali vse o.k., ko pa sem mu začela dajati mleko oz. pripravila zajtrk ali večerjo (ne pije kakava oz. mleka po flaški, ker se dojiva), so se pojavili izpuščaji. Šli smo ponovno k njej, pa je bilo stanje še slabše kot na začetku, ko smo se zdravili.
Jaz drugih primerov ne poznam, ker ljudi ne moraš prepričati, saj se mora sam vsak zase odločiti. Meni je bilo grozno, pa sem se odločila za drugo mnenje. Danes smo imeli drugo terapijo, tretjo imamo 06.03.06. Terapije so bolj poredko oz. ne tako skupaj. Name je naredil boljši vtis, ker ima tudi drugačni pristop dela, aparat je enak, pa tista nemška natančnost. V Nemčiji se dela to čisto drugače, pa tudi ni samoplačniško. Sin je alergičen tudi na bakterijo tbc, ki se nahaja v cepivu tuberkuloze, proti kateri je bil cepljen ob rojstvu. Odpravljanje te alergije ima več stranskih učinkov. Pa tudi pravi, da začneš z mlekom 3-6 mesecev po končani terapiji, pa to postopoma.

O kateri bakteriji govoriš – tuberkulinumu? Kakšne pa so možne reakcije ob odpravljanju le-te? Če mogoče veš te prosim za informacije.

New Report

Close