Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Bicom-da ali ne

Bicom-da ali ne

Pozdravljeni!
Mene pa zanima, če morda kdo ve ali je ta terapija- BICOM- pomagala pozdraviti bakterijo Helico Bacter Pilory?
Pred nekaj dnevi sem bila na testiranju pri gospe dr.med.Žagar in mi je ugotovila veliko alergij na različno hrano, hišni prah, klor… ter mi svetovala terapijo, sedaj pa še razmišljam ali naj grem ali ne, ker je kot veste precej draga.
Hvala za vaše predloge in pomoč

Kakšne težave pa imaš?

aha, gre za tole zloglasno bakterijo, ki se nahaja v želodcu, a ne?
druga opcija so najbrz antibiotiki…
moje izkušnje z zdravljenjem bakterij z bicom metodo so zelo pozitivne, vendar pod pogojem, da je tudi terapevt dober.

ja , šla sem že skozi tri terapije z antibiotiki, pa ni pomagalo, zdaj pa sem se še odločila, da bi probala z bicom terapijo in me zanima če ima kdo podobno izkušnjo s to bakterijo in to terapijo?

Zanima še me, kaj pomeni dober terapevt? Pozna kdo dr.Eriko Žagar, ki se okvarja z Bicom terapijo? ali spada ona med dobre terapevte?

težav imam veliko, predvesem mi velike težave predstavlja določena hrana in alergije na njo, kar sem že sama ugotavljala še predenj sem šla na to testiranje za alergije. Me pa tudi skrbi, ker mi antibiotiki niso pomagali, kako naj se rešim te bakterije v želodcu! In ne vem če bo ta terapija učinkovita glede bakterije?

vsi, ki jih osebno poznam in ki imajo dobre izkusnje z zdravljenjem z bicom metodo so bili in so trenutno še pacienti terapevtke karin riznar in terapevta dominika golenhofena. ostalih pa ne poznam.
slisim(na forumu o alergijah in zdravilstvu), da se jim stevilo alergij veca, vnetja vracajo; pogosto so po 1.testiranju predani v roke asistentom, od katerih ne dobijo vec zadovoljivih odgovorov na svoja vprasanja, pogosto so prehrambene diete prehitre, predrasticne in prekratkotrajne…

New Report

Close