BICOM…
Stara sem 24 let. Pred enim letom sem bila na testiranju v Moravcih (dr. Žagar). Že prej so mi pri zdravniku odkrili alergijo na pršice, na psa in na mačke (ker sem stalno kihala in kašljala), testirali tudi za astmo, vendar je bilo to (hvala bogu) negativno. Z BICOM-mom mi je odkrila alergijo še na svinjsko meso, na vse oreščke, na morske ribe, banane (po njih me ful boli želodec, pa jih pri zdravniku niso odkrili), maline, sonce (stik morje+sonce me vse srbi…), amalgam (priporočila mi je, da zamenjam vse plombe, kar mi je do pred kratkim tudi uspelo), ni pa bilo alergije na psa in mačka (kar se mi je takrat pri zdravniku zdelo čudno, da sem alergična na psa, če pa v stiku z njim ni bilo nič slabše oz. nisem nič kihala…, pa sem imela psa zunaj v pesjaku, sedaj ga pa imam v stanovanju in ni tudi nič narobe). Seveda mi je priporočila terapije in dieto.
Diete sem se držala približno 3 mesece (brez terapij, ker se še nisem odločila) in sprememba je bila očitna. Kihanje se je zelo zmanjšalo in to brez vsakih tablet (prej sploh nisem mogla normalno funkcionirat, če nisem vzela tablete, pa še to ni kaj dosti pomagalo, nos sem imela že čisto razjeden, ven mi je kar kapljalo, brez robcov nikamor… v glavnem živa groza), brez vsakih sprejev (tudi pozimi, ko se alergija na pršico poslabša, ker si bolj v stanovanju)… Ko pa sem spet počasi začela vse jest, se je kihanje vrnilo (če pojem več svinjskega mesa, spet bol kiham). Zato mislim, da je bila diagnoza na BICOM-mu pravilna.
Zato bi rada šla na terapijo, vendar v Ljubljani ali okolici (sem namreč iz Ljubljane), ker se ne bi rada vozila tako daleč-v Moravce. Zanima me, če poznate katerega terapevta, pa da ni glih zelo drag (sem namreč še študentka…), ali pa če dajejo kakšne popuste, pa da se pride na vrsto v nekem doglednem času-en mesec…? Dr. Žagar mi je rekla, da se lahko napiše tudi neka prošnja Lions klubu, pa ti nekaj dajo zraven. Ali veste kej od tega, pa kam bi se to naslovilo? Kaj pa glede nosečnosti? Ali se ta terapija lahko izvaja tudi v nosečnosti? Ogromno je napisanega o otrocih, ki so se pozdravili, rada pa bi tudi kakšno izkušnjo odraslega, ki se je pozdravil.
Hvala za odgovore in lep dan!
Terapije se izvajajo na aparatu za masazo refleksnih podrocij za fizioloske in ozdravitvene namene, masira tocke za akupunkturo in refleksne podrocja na dlaneh, stopalih in dolocenih telesih pomaga pri cirkulaciji krvi. Z vibracijo aparata se organizem nasici s kisikom, aktivira zivljenjske sposobnosti celic, poveca imunitete in moci samoozdravitve.