Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija BICOM

BICOM

Vem, da je bilo na to temo že ogromno napisano, ampak moram izraziti svoje navdušenje nad to tehniko odpravljanja alergij.
Pred 4 leti so me zelo začela boleti zapestja in členki na prstih, v zadnjem letu tudi gležnji. Diagnoza: revmatoidni artritis. Stara sem 34 let, mati 2 otrok. Drugega otroka sem rodila lani decembra, dokler sem ga dojila, sem jemala do 4 Lekadole na dan, da sem ga lahko kolikor toliko oskrbovala – brez tablet ga niti previti nisem mogla, ko pa sva se prenehala dojiti, pa sem jemala 2 Naklofena na dan – otrok je namreč bil vedno težji in Lekadoli niso več pomagali.
Ko sem prenehala dojiti, mi je revmatolog predlagal zdravljenje z močnimi zdravili in mi že napovedal močne vrtoglavice, možno poslabšanje vida ipd.
Na testiranju Bicom, kamor sem šla lani, ko sem bila noseča, pa so ugotovili alergije na kar nekaj vrst hrane. Letos, ko ne dojim več, sem se odločila za zdravljenje in od takrat še nisem vzela niti ene tablete proti bolečinam, saj me več nič ne boli, otekline so izginile /razen levega sredinca na roki, kjer mi je rentgenu pokazalo, da mi je že razgnalo kost/, jem pa VSE PO VRSTI – VKLJUČNO S HRANO, NA KATERO SEM BILA ALERGIČNA. Sicer je od zdravljenja šele 1 mesec, ampak sem optimist.
Sodelavkin sin (3 leta) je bil namreč alergičen praktično na vso hrano – hiperalegik in posledično astmatik na pumpici, pa so ga tako pozdravili, da že ENO LETO JE VSO HRANO, PA NIMA NIKAKRŠNIH TEŽAV VEČ, tudi astma je izginila.
Mislim, da je vredno poskusiti.

super, čestitam!

lp, T.

PS: če ni skrivnost, kam pa si hodila na terapije?

V Podčetrtek k dr. Žagarjevi.

ja, tudi jaz sem zelo navdusena nad medtodo, ki je zelo sistematicna in pronicljiva, ce jo opravljajo strokovnjaki.
oba s sinom se zdraviva.
njemu smo pozgravili alergijo na mleko, odpravili glivice, ocistili telo svinca, trenutno zdravimo kozne miazme.
jaz pa sem pozdravila alergijo na mleko, odpravija gliste v jetrih, glivice, trenutno mi zdravi vnetje zobne pulpe. cakajo me se mikobakterije.
odlocila sem se, da ukinem tudi po terapiji mlecne izdelke iz nasega jedilnika (razen kozjih), belo moko in sladkor.
se precej boljse pocutim brez njih.
obiskujeva terapevtko karin riznar v ljubljani.

Tudi jaz sem se zdravila pri dr.Žagarjevi in moram reči, da sem bila
zelo zadovoljna, tako nad strokovnostjo in prijaznim odnosom celotnega
osebja. Zdravila sem se zaradi alergij.

najprej lep pozdrav
:))
zanima me, kje se da dobiti go. Riznar? oz. kako se do nje pride?
sama imam tudi precej problemov z alergijami….in jih imam počasi
čez glavo.

vnaprej hvala
Lucka

Ti takoj povem, da je čakalna vrsta pol leta, zelo je zasedena.

nas je vzela ker glih imela luknjo cez vrsto za teste, tako da sem izvedela takoj katero hrano moram crtati, potem sem pa cakala 4 mesece in se je splacalo.
041721407

Pozdravljeni vsi ozdravljeni alergiki,
mene pa zelo zanima, ali se se vsi zdravili samoplacnisko ali je mogoce tudi na racun zdravstvenega zavarovanja – preko napotnice ali je mozno narocilo celo brez le-te? Hvala!!

Samoplačniško, saj je bioresonanca aternativa in pri nas ni priznana, tako kot tudi homeopatija in bioenergetika ne. ŽAL!

Ali je dr. Žagarjeva namesto dr. Medved-a v Podčetrtku?
Prosila bi za telefonsko, če jo mogoče katera ima.
Aja,pa se to me zanima, ali je glede starosti kakšna omejitev, za npr. štirimesečnika?

Tale tema je že stara pa vendar nisem želela odpirati nove. Zanima me, če je WIWI še na forumu, da pove, kako je z njo oziroma, če ima še kdo izkušnje z zdravljenjen revmatoidnega artritisa (s potrjeno diagnozo) z BICOM-om.

Sama imam namreč težave že vrsto let in sem se odločila hoditi na bioresonanco z upanjem na najboljše.

Hvala za odgovore.

jaz sem šla s sinčkom, ko je bil star 2 meseca. lp.

New Report

Close