Najdi forum

BI BILA NJEGOVO DEKLE

Zdravo

Takole se je začelo. Bilo je poletje, vroče, soparno.
Pa sva se srečala tam ob vodi.
Jaz stara 40 on devet let starejši. Bilo je nekaj romantike, pa lubčki…. pa še kej.
Sedaj pa izvem je brez službe… brez avta…. zadolžen… kaj naj z njim počnem jaz pa urejena, s službo, izobrazbo, avtom.
Je sploh za nadaljevati z vezo ali naj mu kar povem ti si ” luzer”

Mi je pač težko, saj po srcu in karaktreju pa niti ni slab.

Hvala za pomoč pri odločitvi.

Micka, kaj pa ti pogrešaš v življenju? Osebo ali materialne stvari? Nikjer ne piše, da morata po par objemčkih in poljupčkih iti živet skupaj in ti začeti odplačevati njegove dolgove. Pri svojih letih pa menda si toliko pametna, da znaš izločiti izkoriščevalce in pijavke.

Mene bi veliko bolj skrbelo to, da sem za te okoliščine izvedela šele po tako dolgem času. A ti ni upal zaupat, povedat?

Ja no saj mi je povedal že po enem mesecu, takrat je še bil v službi, potem pa mu je pogodba potekla.
Vem tudi da vneto išče pa se kej pametnega ne da dobit.
Mene na začetki njegovo stanje ni tako motilo sedaj pa ko pogledam malo na prihodnost si pa mislim
le kaj mi lahko nudi? Me bo sploh kdaj lahko peljal na večerjo? Saj ne da sem tak materialist ampak ugodje mi pa paše. Pa mi bo kdaj lahko kupil kakšno oblekco? No saj imam sama solidno plača, samo bi pa se rada malo razvajala.

Hja, človeku, čeprav je dober , se včasih ponesreči! Kaj iščeš, moraš vedeti ti.
Avto, služba in nič pufov ne pomeni slabega človeka, ali pa tudi!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

No, potem si si pa že sama odgovorila (meni je na primer naravnost smešna misel, da bi mi tip kupoval oblačila ali me peljal v šoping – in na blagajni plačal s svojo kartico???).

New Report

Close