Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Bezgavka po noricah

Bezgavka po noricah

Pozdravljena,

Hcerka 10 let je pred 12 dnevi zbolela za noricami, imela je ogromno noric po glavi, vratu, ……imela je per dni povisane tt. Danes, ko je nagnila vrat sem opazila da ima na vratu zadaj ob kiti povecano bezgvko(vidna ko da vrat ob stran) koliko je velika ne znam oceniti, je pa sigurno 1cm. V mesecu avgustu jo sigurno ni bilo, ker jo je zdravnica vso pretipala (imela v dimljah manjse kot grah in sle na pregled), po dolgemmm casu smo dali tudi kri, vse v najlepsem redu. Je mozno, da je bezgavka povecana zaradi kar mocnih noric, koliko casa naj oazujemo. Je pa sedaj normalno razpolozena in zivahna. Zanima me se koliko casa po noricah naj ne bi bila sportna aktivna (trenira nogomet)?

Hvala za odgovor in lep pozdrav

Za norice je značilno in vedno prisotno povečanje vratnih bezgavk (okcipitalnih) ne glede na to ali je bil potek blag ali zmeren ali težak.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close