Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija betaglukani

betaglukani

Pozdravljeni.

Otroku 3-letniku ze od sredine avgusta dajem probiotike,d vitamin in betaglukane v obliki razlicnih preh.dopolnil ter zadnje tri mesece se multivitamine.

Od razlicnih farmacevtov dobivam razlicne informacije in me zanima vase mnenje-ali je po 6-mesecni uporabi betaglukanov nujna enomesecna pavza? Ali lahko nadaljnja uporaba otroku škodi?

Iskrena hvala in lep pozdrav

Kar se tiče teh prehranskih dodatkov, ki naj bi delovala čudežno na otrokov imunski sistem, pediatri menimo, da otroku, ki uživa normalno hrano, primerno njegovi starosti, je telesno aktiven na svežem zraku, niso potrebni. Obolevanje je prvenstveno pogosto pri mlajših otrocih zaradi druženja v skupinah v varstvu, kar lepo vidimo v obdobju, ko so vrtci zaprti in otroci zdravi.
Če v spremnem listu teh dodatkov piše, da je ptoreben premor, ga naredite.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close