Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija Bele pikice – kaj je to?

Bele pikice – kaj je to?

Spoštovani,

stara sem 27 let. Pred dobrimi 14 dnevi sem obiskala urgentnega zdravnika zaradi bolečega grla, pomislila sem da je vnetje. Zdravnik mi je pregledal grlo, pretipal bezgavke in ni ugotovil nič posebnega. Čez par dni sem se zaradi drugih težav oglasila pri osebnem zdravniku, ki mi je opravil enak pregled in tudi njemu se ni zdelo nič posebnega. Dal pa mi je napotnico za ORL, za vsak slučaj. Sedaj čakam na pregled.
Nakar je sledilo izboljšanje, mislim da samo od sebe, ker nisem vzela nič. Danes pa spet težje požiram, občutek imam da me nekaj tišči in “drgne” po levi strani… bolj točno v začetku grla, na levi stani zgoraj. Ko si pogledam, opazim dve beli piki, ki pa ne vem od česa sta. Vnetje?
Vročine nimam, počutim se dobro.

Prosim za vaše cenjeno mnenje glede na zgoraj navedeno, kaj bi to lahko bilo. Ali gre lahko za kakšno resnejšo zadevo?

Hvala in lep pozdrav.

Prosim za mnenje. Hvala.

Lp

Spoštovana!

Sigurno ni resna zadeva, kakšne pikice pa vidite vam žal ne morem tako povedati, ker bi moral videti. Kaj vas drgne, pa se bo videlo na ORL pregledu.

LP. drIB.

Pozdravljeni,

hvala za vaš odgovor. Torej kaj resnega (npr. raka) nimam?

Lep dan še naprej želim.

Spoštovana!

Bele pikice niso rak, če se tega bojite, pojdite na ORL pregled, ker po emailu se ne da to zagotoviti.

LP. drIB.

LP.

New Report

Close