Najdi forum

Pozdravljeni !

V zimskih mesecih bi rada hodila v bazen , pa ne vem kakšne možnosti so v Ljubljani ali Kranju . Ima kdo kakšne pozitivne izkušnje s kakšnim od bazenov. Hvala za odgovor in lep dan

luna

V Ljubljani je v Tivoliju normalno skoz plavanje v bazenu. Še boljš je pa plavanje v kakšni savni 🙂

Hej!
Meni osebno najbolj ustreza Bazen Tivoli, točnega urnika (in cenika) ne vem, je pa plavanje sigurno vsak dan od 9h-11h in pa v ponedeljek ga 100% NI popoldne oz. zvečer. (Načeloma je zvečer odprt nekako od 18h do 22h oz. 23h.) Še to – če greš plavat med viknedom, je vstopnica dražja…
Bila sem tudi na DIF-bazenu, ki pa me je prej razočaral kot očaral… Predvsem sem bila zgrožena nad garderobo/kabinami – gužva na kvadrat! In precej ljudi je tudi plavalo, kar tako – povprek drug čez drugega… (ampak, tam sem bila samo 1x, ko so mogoče imeli slab dan).
Kolezija ne vem, če še ima pokrit letni bazen, ki tako postane zimski, vendar je higijena tam bolk tako-tako… (don’t like it)
Upam, da sem ti malo pomagala.
Uživaj v čofotanju!
Have fun, m.

živ

jest sem bila ene par krat v Kranju. Sicer me moti to, ker me malo zebe (sem bolj zmrznjene sorte, v Toplicah mi je v vodi pri 34 stopinj ravno prav). Samo izvedela sem, a se je ful karta podražila. Zdej je 990 SIT, kar je kar too much!

Imajo tudi en manjši bazen za otroke, ki je bolj ogret (mislim da je tam 3 stopinje več)

Ponavadi čepim kar tam, čerpav je voda komaj 100cm!

lp

Hvala vsem ,da ste se potrudili z odgovorom. Bom upoštevala in grem konec tedne testirati bazen v Tivoliju.

Lp Luna

Jaz sem včasih redno hodila na plavenje v Tivoli in sem bila zadovoljna. Malo se pozanimaj, če je še mogoče dobiti letno karto.

New Report

Close