Najdi forum

barbie hiška

Moja petletnica si za Miklavža želi barbie hiško. A mi lahko kdo svetuje, kje jo lahko kupim oz. ima kdo idejo, kako jo narediti sam.

Suzana, te hiške morajo imeti v vseh teh večjih trgovinah z igračami. Ko sem se še sama igrala z barbikami, so mi kupili v Avstriji v Metroju tisto, ko je bila kot kovček, potem si jo pa dal narazen in je bila hiša. :))))
Zdaj je tega ziher ful veliko na izbiro in sigurno prodajajo to v vseh teh trgovinah!

No, upam, da bo tamala vesela! :)))

Ko si je moja hči želela Barbi hišo, smo mi zidali pravo hišo, zato za takšne igrače ni bilo denarja.

Sem pa vzela veliko kartonasto škatlo (v službi smo ravno dobili nove ekrane za računalnik) in hišo naredila sama. Oblekla sem jo v papir, zarezala vrata in okna tako, da se je zarezani del lahko odpiral (okna so imela polkna), nad okna sem na notranji strani nataknila elastiko in na njo pritrdila zavese, ki sem jih sama naredila. Skratka, malo sem se poigrala z domišljijo, moja deklica pa je imela tako veliko hiško, kot nobena njena prijateljica. Samo to je bilo pred cca 10-timi leti, ko otroci še niso bili tako zahtevni, saj se na našem tržišču še ni dobilo toliko igrač, torej si otroški želji lahko ustregel tudi z malo domišljije, ne samo z “originalnimi” igračami.

Dobi se v večjih trgovinah z igračami, ali pa v Avstirji, je pa zelo draga.
lp,t.

Moji hčeri je miklavž (že pred leti ) prinesel tro-nadstropno hišo ki smo jo kupili v Italiji. Že 7 let nazaj je bila 300.000 lir kar bi bilo danes okr. 35. tisoč. Z njo se je zelo malo igrala.
Bolje je če jo naredite sami, (to sem tudi jaz v svoji mladosti velikokrat počela), če pa se boste že odločili za nakup, pazite na velikost (naša namreč zavzema veliko prostora v že tako premajhni otroški sobi) in na prepogljive plastične dele ki se radi zlomijo.

New Report

Close