bančni račun v VB, delo v VB
Zivjo,
a je tu kdo ki je delal v VB? Zanima me, ali moram odpreti nov bancni racun v VB ce zelim prejemati placo delodajalca.
Zanima me tudi ali sploh lahko odprem bancni racun v VB, ce nisem prebivalec britanije.
tnx
ce si REDNO zaposlen v UK in ce imas ciste racune v sloveniji (zato rabis potrdilo od tvoje banke) bos lahko odprl racun ce karkoli fali bolj tezko.
Hvala za odgovor. zanima pa me se glede zavarovanja, ce mogoce ves. Sedaj sem zaposlen pri ocetu ne kmetiji, ceprav ne prejemam na racun nobenega placila, tudi zavarovanje imam kmecko. A se moram tu odjaviti in se ponovno v VB za 2 meseca, kolikor bom delal, ponovno prijaviti za zavarovanje. Ves mogoce kaj o tem, kako se to uredi? Ker mi tudi malo ni jasno in ker sem zelo nepricakovano dobil delo v kratkem imam le se 2 delovna dneva casa da vse uredim pred odhodom. Vsaka informacija zato dobrodosla, kako se uredi zavarovanje, bancni racun kamor bom dobival placo, …
Se enkrat hvala
ti ostani prijavljen v sloveniji, in si placuj obvezno zavarovanje oziroma kakorkoli je to v sloveniji urejeno.
Moja prva sluzba je bila v UK tako da ne vem kako je to urejeno v sloveniji.
hvala za odgovor. A mi bo tedva meseca dela v VB tekla v VB tudi pokojninska doba (kar sicer ne bi želel ker ne smem biti prijavljen na dveh koncih)? Bom moral plačevati za pokojninsko zavarovanje?
Se ekrat hvala
Forum je zaprt za komentiranje.