Bakker holland – kataloška prodaja
Včeraj je tale ponudba prišla tudi k nam. Naročila sem nekaj čebulic, vendar se mi zdi, da so precej poceni – npr. paket 16 čebulic lilij 3200 sit (torej pride ena 200 sit) – jeseni so bile v našem vrtnem centru čebulice (ena) po več kot tisočaka (je pa res da smo v manjšem mestu in to naša vrtnarija s pridom izkorišča).
Bom poročala ko dobimo paket.
LP
Naj vas tiste “ogromne” čebulice ne zavedejo, mene so prvi hip tudi. Jasno piše, da je to obseg čebulic, potem pa vzamem v roke šiviljski meter, pa mi je bilo takoj jasno, da so čebulice takšne, kot ponavadi. Prvi hip sem bila jaz tudi zelo navdušena nad velikostjo.
Izgleda, da smo vsi dobili kupon za vedro s 60 čebulicami, a je kdo dobil manj?
Tudi mi smo “dobili” vedro s 60 čebulicami inkot kaže smo ga vsi. Mene tudi vlečejo poletne narcise. Me pa moti to, da njihova spletna stran ne dela. Če bi delala, bi si ogledala njihovo celotno ponudbo, izbrala tisto, kar se mi zdi zanimivo in enkrat naročila, saj drugače vsakič plačaš stroške pošiljanja.
Če bo kdo imel več informacij, naj nam javi.
LP
Mila
http://www.bakker-holland.de se splača ogledat lepe rožice, če jih imaju tudi v Mariboru za prodajo pa nevem čakam, da mi pošljejo katalog.
Lp Jelka
tudi jaz sem dobil danes to nagrado digitalni fotoaparat , ja čeverješ ta za enkratno uporabo še za slikat ni z njim k neveš če boš pol sploh mel še kako sliko ali pa si samo denar in pa čas vstran vrgel.
po drugi strani pa nevem kako je urejeno z tem pri tem glede varstva potrošnikov kaj v sloveniji to sploh obstaja ta organ za to nadzirat ali kako je s tem ke to je ena velika guljofija
pomoje na konc koncev.
Lp. 😀
Moje mnenje glede naročanja “živih” rastlin prek pošte je, da to ni ravno najbolj posrečena zadeva, predvsem za vašo denarnico ne, pa tudi ta vrt ne. Slike so res eno, kaj pa uspemo vzgojiti pa drugo. Res je, da ne moremo pričakovati, da bodo po pošti prišle sadike kot so na sliki, da dobimo rastline ki so komaj pognale ali pa samo dele rastlin ki so v fazi mirovanja, sicer jih sploh ne bi bilo mogoče pošiljati. Vendar problem ni v tem, da so rastline v fazi mirovanja ampak kako so te rastline vzgojene in v katerih klimatskih pogojih. Večinoma prihaja naročeno iz tujine (nizozemska), in v nizozemsko vprašanje od kod. Vse kar je podarjeno je drugorazredna ali tretje-razredna roba, kupljena masovno v velikih količinah, brez pravega preverjanja kakovosti, zato je rast vprašljiva, da ne govorim o genetskem potencialu takšnih rasltin (predvsem trajnic) za rast, ki je izrojen, slab in zato veliko rastlin propade.
O slikah, ki jih lahko vidite v katalogu (kako vse cveti) pa ne velja izgubljati besed. Že po estetski plati… Če pa upoštevamo še odnos do kupca, ki ga zavajajo z razno-raznimi foto montažami, pa lahko rečem BAKKER ne hvala!!!