Najdi forum

Je prejšnja tema ušla na drugo stran, zato odpiram novo.

Zanima me namreč, ali je kdo že dobil čebulice, ki naj bi jih poslali konec februarja?

En izgovor že poznamo – to je bil mraz in dolga zima. Se mi zdi da je sedaj že dovolj toplo? Pozna kdo nov izgovor? ;-))

Hojla!

Tudi jaz čakam, pa čakam, pa čakam na jagode, pa ne vem, če jih bom dočakala!

Lep pozdrav! Mihaela

sem nova članka foruma,tudi jaz čakam na njihovo pošiljko. sem jih klicala pa so rekli da v začetku aprila bo.

Tud pri nas smo naročili – najprej takrat, ko je bilo zraven vedro s čebulicami, pa zdej iz tega kataloga tudi…
Sem jo vprašala, kdaj bo, pa je rekla, da konec marca…
Vmes pa smo dobili na dom dopisnico, da če želimo, lahko prekličemo naročilo – da je še čas… Ste vse to dobile?
Zgleda, da jim je mal žal, da so obljubli vsem po 60 čebulic:))

Meni je danes uspelo tel. dobiti g.Suzano in mi je zagotovila , da bom prvo naročilo prejela naslednji teden, drugo naročilo pa od 11.-15.4.in da je pošiljka že na poti iz Holandije, bomo videli, če res.
Lp Jelka

hej
meni pa so jih danes poslali.jutri jih grem dvignit na pošto.bom poročala kakšne so.

No le daj, zdaj pa me že firbec matra!

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

kar dobro zgledajo.bom videla kake bodo ko zrastejo in pričnejo cveteti.

Sem že dobila.

Tud mi smo dans dobili prvi paket – oz. ga moramo it iskat na pošto…
Bomo vidli, kk bo…

sodelavke so dobile pakete-HUDO RAZOČARANE

Tudi jaz sem jih dobila včeraj in jih bom danes posadila.dobila sem vse kar sem naročila in tudi gratis čebulice lepo zavito in označeno. Zaenkrat sem zadovoljna, ko bodo cvetele bom pa še bolj.
Lp Jelka

Razočarane zakaj? Konkreten argument bi bil dobrodošel. Če so pričakovale, da bo nekdo namesto njih še čebulice v zemjo dal, verjamem da so razočarane ;-)).
No, mi še vedno čakamo.

pozdravljeni,
odločam se za nakup preko tega kataloga vendar sem v dvomih o izdobavi blaga. Prebiram vaše komentarje in še vedno me ne prepričajo.
Ne razumem zakaj imaš datume za izbirat, ko pa ti ne pošljejo kot je dogovorjeno. Bojim se namreč, da bi rožce dobila, ko bodo pri nas na morju
že zdavnaj odcvetele oziroma bo neprimeren čas za saditev.
Kaj menite? Morda se motim.

Polno rožc želim 🙂

Je kar dobro potezo naredil tale Bakker Holand. Marsikoga je pritegnilo tisto brezplačno vedro. Včeraj sem ga dobila. To vedro je veliko kot cvetlični lonec šT. 14 cm. V vedru pa je 3. begonije, pa enih 10 gladiol, 3 lilije, pa 10 frejzij ostalo so ene zelo male čebulice (Moly- neki rumeni česen).
Vse čebulice so zelo male. Verjetno take , ki nastanejo pri razraščanju.
Nekaj jih je treba že v jeseni dati v zemljo.

Naročila sem poletne narcise, ker teh še pri nas še nisem zasledila(10 kom 1300 sit) pa poštnin in je to zneslo 2.200.
Pa kaj , ko smo tako naivni , kar je brazplačno je treba izkoristiti.

New Report

Close