Bakker – ali ste zadovoljni
Dvakrat sem že poskusila odgovoriti, pa nekaj ni šlo skozi. No še enkrat.
Če jemljete mojo pohvalo na tak način, potem sem prav to – zaveznica.
Žal mi je za vse, ki so bili razočarani v svojih pričakovanjih. Prepričana pa sem, da jih je še veliko, ki so zadovoljni pa tudi tistih, ki to niso. Tako je bilo vedno in tako tudi vedno bo.
Jaz bom pri njih še naročila, saj so poslali že novi katalog. Seveda pa, v kolikor bom v bodoče deležna slabih izkušenj, bom to tudi povedala.
Sigurno, brez skrbi!
No, se ena zadovoljna z nakupom pri Bakkerju!
Jaz sem zeeeellllooo zadovoljna pa naj reče kdor hoče kar hoče. Jaz sem naročila Evkaliptus. Prisel je velik cca.dobrih 10 cm, zdaj ima že več kot pol metra in je krasen. Potem sem naročila Rosen Traum, trobente, zdaj so v višku cvetenja in se vsi čudijo kako lepe barve in bogate so. Naprej…..naročila sem Begonije, tiste mnogocvetne. Težko bi opisala z besedami kako so lepe.
No, tisto kar je bilo pa v lončku gratis……. Gladiole so temno vijolično rdeče in so vse prišle ven, Alium ni nobena prišla ven, lilije so bile ravno tako zelo lepe, oranžne, Begonije pa je ena rumena, dve pa beli in so nekaj posebnega ker ponavadi so oranžne ali pa rdečkaste.
Jaz sem v glavnem zadovoljna.
Aja pa lepi slak sem tudi naročila pa je tudi zelo mogočen, samo cveti pa še ne.
No, prišel je že tudi novi katalog. In sem že našla kaj vse bom naročila.
Še nekaj, mogoče je pa nekaj odvisno tudi od zemlje, pa od pogojev v katerih je to rastlo,….. Moja soseda je recimo tudi naročila mnogocvene begonije in niso pol tako lepe kot moje, tudi sama hodi občudovat moje.
Lep dan in čimmanj nevšečnosti z rožicami.
GLEDE NA TO, DA SO SLIKE V KATALOGU FANTASTIČNE, PO POŠTI DOBIŠ KATASTROFO, ZATO JE CENA ZA KATERO VSE KUPIŠ KATASTROFALNO PREVISOKA, DA PA MORAŠ IMETI SREČO, DA DOBIŠ KVALITETO PA JE TUDI NESMISELNO. LJUDJE PA ITAK KUPUJEJO IZDELKE ZARADI DARIL, KI JIH PRILAGA BAKKER, KI PA TUDI NISO KVALITETNE.
BOLJE JE KUPOVATI DIREKTNO V DREVESNICAH IN VRTNARJIH, KER TAM VIDIŠ TUDI KAKO VZGAJAJO RASTLINE. PA ŠE CENEJE DOBIŠ VEČJO RASTLINO.
PRI BAKKERJU JE VSE PRETIRANO S TEMI CENAMI!! PA ŠE POŠTNINO PLAČAŠ TO DAM RAJŠI ZA BENCIN IN SE PELJEM V DREVESNICO. RASTLINE PRI NAS RASTEJO TISTE, KI SO PRI NAS TUDI VZGOJENE-JE VEČJA KVALITETA.
Res je problem z rožami od Bakkra. Naročila sem za kar veliko denarja in na zadnje sem skoraj ostala brez rož, tako da sem morala še naknadno kupovati rože, da nisem imela prazna okna. Nekaj begonij se je razvolo kasneje, vendar bolj samo listi. Ptičje mleko, dobila sem samo nekaj listov brez stebla in cveta. Po klicu sem dobila informacijo, da mogoče nisem pravilno posadila rož …, na zadnje pa je dejala, da naj pošoljem nazaj z računom. Predhodno sem že nekaj reklamirala in res je, da sem dobila dobropis. To se pravi, da spet moraš naročiti nekaj. Tako sem spet nasedla in spet bom morala vrniti nekaj. Skratka GROZA. Pošiljajo pa vedno neke nagrade, ki so zelo plastični in zanič.
Jaz sem tudi že marsikaj naročila pri njih, in nekaj je bilo v redu, precej pa tudi ne. Predlani sem naročila metuljnik – ta lepo uspeva, lahi sem naročila tri paradižnike z velikimi sadeži, no dobila sem tiste s pelati he he he, določenih stvari mi sploh niso poslali….. tako, da kataloga se razveselim ker vidim cvetje potem pa poiščem pri nas v trgovini in so začuda cenejši mnogo.
Lansko leto pa sem kupila bršljanke v Hoferu (nič ne delam reklame) in so bile vse ok zelo lepe in so skoz cvetele. tudi maćehe sem nabavila pri njih – poceni in kvalitetni.Upam, da bodo tudi letos. Imajo pa tudi paradižnike in paprike tudi.