bab in Lučka BioNase
Jaz napravo uporabljam že več kot eno leto, pa moja 12 letna hčerka tudi. Napravo prodaja tudi Hospitalia in Proloco Medico, kjer sem jo tudi kupila, verjetno tudi kakšna lekarna. Nikjer nisem napisala, da je rešitev za vse tegobe. Naprava krepi nosno sluznico, pospeši cirkulacijo krvi in zmanjša preobčutljivost nosne sluznice. To ni nekaj novega na trgu, ampak se prodaja že dlje časa.
Sem pa napisala samo svojo izkušnjo in zadovoljstvo nad uporabo te naprave. Je pa seveda stvar vsakega posameznika kaj bo uporabil za rešitev svojih težav.
lep pozdrav
Ja. Tudi jest sem običajno skeptičen do takelih reklam, ampak , ker imam tudi sam problem z alergijami in sem že marsikaj probal, tudi homeopatska zdravila, sem se odločil poizkusit tole napravico in glejga zlomka, da zadeva deluje.
BioNase uporabljam sedaj že 3 mesece (zjutraj in zvečer) in , razen parkrat, nisem imel težav.
oprosti sem še vedno skeptična, čeprav ja če pomaga super. samo si rabila cel mesec da si odgvorila, kaj pa vem, jaz ko sem v kaj prepričana kot si v tem primeru ti, saj jo uporabljaš, potem kar hitro odgovorim.
pa se spomnim da si jo kar povsod pisala, kot rešitev, pa saj je vseeno. ko več ne bo izhoda se je bomo najbrž tudi poslužili.
Pozdravljeni
Sicer je tema že zelo stara ma vseeno bi rada postavila vprašanje v zvezi s to lučko BioNase. Jaz sem včeraj prvič slišala za njo… Sin ima alergijo na pršice in kamorkoli gremo pride nazaj z zamašenim nosom, kiha, smrka, srbi ga…in posledično začne kašljat (je tudi astmatik). Jaz imam alergijo na cvetni prah – v spomladanskem času prav tako kiham, srbi me nos, smrkam…. Zanima me, ali mi tukaj zna kdo odgovorit ali ta lučka res pomaga in kako je z uporabo na dolgi rok?
Hvala in lep pozdrav